Fredag
Fredag Skyet
Skyet
Svak vind
Lørdag
Lørdag Lett regn
Lett regn
Lett bris
Camp Villaks 2018 lysere

Vellykket Camp Villaks

Campen ble som i fjor vellykket med mange påmeldte med stor geografisk spredning fra Stjørdal, via Bergensområdet og helt til Sverige. Vi er også veldig glade for å få med oss fire jenter på campen!

På torsdag ble campen startet med innledning av utstyr og teknikk. Fisket startet i Skeishølen og på det fjerde kastet landet Nils Oscar Bryøen en ho-laks på 3,2 kg!

Kl 2100-0000 var vi på besøk til Tellesbø og Springerkastet. Om kvelden ble det grillfest med nydelig lokal mat fra Sylte Gårdsslakteri, som falt i god smak hos deltagerne.

Fredagen gikk med på fiske i forskjellige vald oppover dalen. En av av jentene på en storlaks i Solemshølen uten at vi fikk den på land, dessverre. Deltagerne var også med laksekonkurransen, uten at det ble noe resultat på oss her.

Lørdagen ble det avslutning i campområdet. En stor time før slutt landet Peder Tvedt en laks på 8,0 kg. Dette var en verdig avslutning  på nok en vellykket camp ved Surna.

Nils Oscar Bryøen og Peder Tvedt.jpg
Laksekongene: Nils Oscar Bryøen og Peder Tvedt


Vi ønsker å takke alle instruktører og sponsorer som har vært med å  gjort campen så bra som den ble! Vi vil også takke alle grunneiere og  valdeiere som har "lånt" bort hølene sine til unge lovende, og ikke minst vil vi rette en ekstra stor takk til grunneierne av selve campområdet, Råg Schei og Marte Helgetun, uten dem ville det ikke blitt  halvparten så bra som det faktisk ble!

Nok en tusen takk til alle som har bidratt til å få unge lovende laksefiskere til å fått en god opplevelse langs Surna sine bredder.

Med vennlig hilsen
Komiteen i Camp Villaks Surna


Bilde med hele gjengen:

Fra vestre: Helge Dahlen, Olai Solem, Jon Erik Grøset, Orestas Skinderis, Ingrun Ranes, Ea Holten, Råg Schei, Sivert Kartum Mangen, Thomas Sandodden Knutsen, Elias Gylland, Anja Ranes, Håkon Børset, Georg Solem, Eirik Peder Langås, Ole Moe Stensønes, William Pedersen, Randulf Tverrfjell, Endre Apalseth, Olle Karlsson, Marcus Veland  Hansen, Ola Krangnes, Arnfinn Lange. Fiskerne foran f.v. Nils Oscar  Bryøen og Peder Tvedt.
Mathilde Blokhus Vikan og Audun Humberset var også med på campen 
🙂