Drama 01

Kulturskolen´s dramalinje har fått vikarer som er filmskuespillerelever ved NoFo

Vil gjerne ha med flere

Trollheimsporten var innom øvinga ved Surnadal ungdomsskole i går. Der var det elever fra sjette til åttende klasse. Det ble fortalt at det er artig å være med på drama, og det å få være en annen person. Og det har vært "gøytt" å fått med flere.

Martin Øysteinson Sollid har også vært med i "Drømmesång" hvor Svanhild Husby var primus motor. Og både han og Håkon Lund Paulsen deltok på "Grease" sammen med elever fra Bøfjorden og Bæverfjord oppvekstsenter - der alt gikk på engelsk.

Kulturskolen er så heldige å ha fått to elever fra linjen "Filmskuespiller Hollywood" ved Nordmøre folkehøyskole til vikarer: Vanessa Andersen fra Alta og Victoria Fagerstrand fra Sørumsand i Akershus. 

Kulturskolen er opptatt av å utvikle den enkelte og å utvikle gruppa. Det er viktig å bli kjent med seg selv og de andre, forteller rektor ved kulturskolen Torbjørn Larsen, og legger til: -Og det å tørre å slippe seg løs.

På drama er det to grupper. Den første gruppa passer for elever fra sjette til niende trinn. I den andre gruppa er det mest fjerdeklassinger.

Om noen synes dette høres spennende ut og har lyst å bli med, kan de kontakte Kulturskolen på Indre Nordmøre for å få vite mer om dramalinjen deres.

På bildet ser vi rektor Torbjørn Larsen, dramalærervikarene Victoria Fagerstrand og Vanessa Andersen sammen med elevene Håkon Lund Paulsen og Martin Øysteinson Sollid.