Julekalenderen 2015

11. desember

Hvor har vi vært i dag? Klikk på dagens luke for å se om du kjenner deg igjen, og for å se vinneren av gårsdagens oppgave!

Svar på gårsdagens oppgave var Tiåa. Tiåbrua godkjennes også, siden det er brua vi ser på bildet. Dette var nok en litt vanskelig oppgave, men vi har fått inn mange riktige svar i dag også, selv om noen skriver at de er litt usikre. Noen av innsenderne påpeker at denne elva er navngitt feil på enkelte kart, der det står Toråa. Men Toråa er ei anna elv i Rindal. Det er heller ingen som har svart Toråa.
 

Her er et utvalg av svarene vi fikk:

En uvant vinkel, men det er nok Tiåbrua over elva Tiåa med Vintervaet i bakgrunnen, skriver Lars Gudmund Røen

Tonje Fuglås Kvendbø er også sikker i sin sak: Elva heter Tiåa (Toråa i følge google maps), brua heter Tiåbrua, og elva renn ut fra Tiåvatnet

I dag syns jeg dere var litt vanskelige, men tror jeg har svaret. Elva som renner under broa oppmed Vintervolln heter Tiåa, skriver Åshild Langli.

 

Gave

Fra bedrift

Kontaktperson

Vinner

DAB-radio 

El-Watch AS

Marit Mogset/El-Watch AS Øyvind Magnor Bøe, Bæverfjord
Batterilys  INC Bente Edvardsen/INC Gerd Bjørnås, Storås

Gratulerer! Gave hentes hos giverbedriftene. El-Watch AS holder til på Rindal sentrum og INC på AMFI-senteret i Surnadal.
 

Dagens oppgave, 11. desember:

IMG_1656_690x467.jpg
I dag er vi i nærheten av en av distriktets fineste skytebaner. Av og til møtes skytterne også på det stedet vi ser på bildet. Hva heter dette huset?
 

Vi ber deg gjerne dele historier med oss - om du har noen gaue minner i forbindelse med dette stedet.
 

Du sender svaret til julekalender@trollheimsporten.no innen kl. 19 om du vil være med i trekninga.
 

NB: epostadressa julekalender@trollheimsporten.no er konkurranseadressa vår, alle andre eposter sender du til redaktor@trollheimsporten.no eller eva@trollheimsporten.no.