Julekalenderen 2015

16. desember

Hvor har vi vært i dag? Klikk deg inn for å se dagens oppgave og gårsdagens vinnere!

Svar på gårsdagens oppgave var Øye.

 

Her er et utvalg av svarene vi fikk:

Lillian Moen skriver: Her tror jeg vi er i område Øye skule. Flere slike på området der, og ved ungdomsskolen. Oppdaga det i sommer da jeg var på spasertur på gangfeltet øst for skolen. Det kom en frisbee susende gjennom tretoppene, ut fra intet, og landa rett ved oss gående. Vi skvatt ja! Vi ble invitert til å være med på spillet da vi kom opp på plassen ved skolen og skulle sjekke hva som foregikk :-) 

Fotografen står mellom idrettshallen og Øye skule. Ser såvidt gavlen på Blåbygget, Gulbygget og helt til høyre "nyskulinnj", skriver Lars Gudmund Røen.

I dag er det bilde fra Øye skole og det flotte idrettsanlegget der. Det vi ser helt i forgrunnen er en korg som er brukt som i forbindelse med frisbee, skriver Roar Nordvik.
 

Gave

Fra bedrift

Kontaktperson

Vinner

Middag for to på Musters

Thon Hotell Vårsøg

Danijela Ardstedt

Gudmund Kjølstad

       

Gratulerer! Gaver hentes hos giverbedrifter.

 

Dagens oppgave, 16. desember:

Denne støtta ble reist i 1926 til minne om fem mennesker som i 1770-årene ble revet ihjel av en blodtørstig "mannbjønn". Redningen ble treffsikre Skyttar-Tølløv. Men hvor står denne støtta? Pass på - denne gangen trår vi noen alen ut fra en av våre "vanlige" kommunegrenser!

BS_690x462.jpg

 

Vi ber deg gjerne dele historier med oss - om du har noen gævve og fine minner i forbindelse med dette stedet.

 

Du sender svaret til julekalender@trollheimsporten.no innen kl. 19 om du vil være med i trekninga.

 

NB: epostadressa julekalender@trollheimsporten.no er konkurranseadressa vår, alle andre eposter sender du til redaktor@trollheimsporten.no eller eva@trollheimsporten.no.