18

Julekalenderen 2011

18. desember 2011

HVOR ER VI?
Mye aktivitet. Sommer. Vinter. En møteplass for grendafolket og for idretten. Hvor er vi?

Bildet i Luke 18 viser Skogsletta, idrettsbanen og klubbhuset til IL Rindøl.

Før vi ser vinnerne, limer vi inn noen av svara som har med litt tillegg:

 

Hei, ja dette er Skogsletta på Rindalsskogen, idrettsbanen til Rindøl.
Kom på ei historie i forbindelse med dette.En søndag på femtitallet vi var på Skogsletta og trente ble det et forferdelig torever. Det hølja ned, og vi måtte vente med å sykle hjem. På hjemturen var det noe som sprela i veigrøfta på øvre sida av vegen mellom Lillegård og Steinan. (der melkeheisen til Opøyen kom ned) Jon og jeg av sykkelen og fikk på land ein sjøørrett på et par kilo.
Hilsen Jarle Halgunset

Nå er vi på Skogsletta, Nybø, Rindalsskogen. (Har spilt på mange bryllup og gammeldansfester her... alltid trivelige folk i øverbøgda...)
Jostein Dønnem, Honnstad, 6650 Surnadal

 

Hej PORTEN.
Det er fodboldbanen der ligger lidt øst for Nybø / Trollheimskogen.
De bedste hilsner Flemming Stovgaard Martinussen, Danmark

 

Woaw, her har mangt et barnesinn hatt det stort etter en eller flere scoringer. Ja, mange eldre også. Og mye moro på fest!!! Nå er dere på Skogsletta stadion. Har selv hatt mye moro der som tilskuer på mang en fotballkamp for våre to gutter. Det har vært mange spennende kamper for oss foreldre.
Mvh Åshild Langli.

 

 

 

 

Vi oppfordrer deg til å dele dine historier med oss- om du har noen gaue og fine minner eller historier fra dagens utvalgte sted. Du sender svaret til trollheimsporten@gmail.com innen kl 22.00 om du vil være med i trekningen av tre flotte premier:

 

Gave Fra firma Kontaktperson Vinneren er:
 Badepakke  Comfort Rindal/Surnadal  valgfri butikk

 kjell Jacobsen, Rindal

 Serviettholder  Småtteriet, Møbel-Fiske    Beret Sande, Øvre Surnadal
 Lue  Kjells VVS Kristin Merete Fosseide  Marit Holsæter Bolme, Rindal

 

NB: epostadressen trollheimsporten@gmail.com er vår konkurranseadresse, alle andre henvendelser sender du til redaktor@trollheimsporten.no

Gå tilbake til luke 17 for å se rett svar på gårdagens oppgave, og se hvem som var de heldige vinnerne. Etter å ha svart på vår julekalender kan det hende du har lyst til å prøve deg på andre også. Hva med Atlanterhavsporten sin kalender? Eller Meldal sin?

Klikk på bildet for å se det i et større format:

18