Julekalender 2017

2. desember

Julekalendermoroa fortsetter på Trollheimsporten! I år har vi brukt Snapchat-filter på lokale kjendiser. Ser du hvem det er? Her finner du også vinneren av gårsdagens luke.

Svar på gårsdagens oppgave var Inga Dalsegg:

Inga Dalsegg org..jpg

Dette skriver innsenderne om gårsdagens oppgave:

Jeg må nå nesten bare si at dagens Snapchat-vrenger bare MÅ være kunstner og Rindals-lokalt fyrverkeri Inga Dalsegg! La gå, hun er kanskje mer kjent for polkadotter enn rutemønster, men hverken smilet eller smykket er til å ta feil av! Det kan jeg se hele veien fra Oslo!

Dette er verdens beste nabo, Inga Dalsegg. Ho jobber på Dalalåven, jeg på Kompaniet, så koselig å se lysa både ute og inne på Dalalåven nå i førjulstida.

Dere følger tradisjonen tro, og slår til med julekalender i år også. Her sitter jeg oppi sofaen og ser på katta og hunden kose seg i gjenskinnet av en brennende ovn. Gradestokken viser 10kalde, men inne er det godt og varmt enn så lenge. Er jo meldt om snø. Tiden vil vise... Dagens oppgave viser Rindalskunstner Inga Dalsegg. En fargeklatt av dimensjoner der hun suser avsted gjennom Rindal sentrum på spark med katta foran i kurv.
 

Vinnere for luke 1:

Gave: Kunstlyset "Danserinnen"
Giver: Inga Dalsegg
Vinner: Oddny Bjerkset

Gave: 2 Flaxlodd
Giver: Rindal Rørservice
Vinner: Mary Lovise Moen

Gave: Cd`en "Flomål" (Hentes hos Trollheimsportens kontor, 2. etg. Rindalstorget.)
Giver: Perikom
Vinner: Kjell Larsen

Vi gratulerer! Gaven kan hentes hos giverbedrift hvis ikke annet er oppgitt. Vinnere mottar mail.

 

Oppgave:

Hvem er dette? Denne karen finner du av og til i hvit drakt!

Kjell Gunnar Polden.jpg

Du sender svaret til julekalender@trollheimsporten.no innen kl. 18 om du vil være med i trekninga.

 

NB: E-postadressa julekalender@trollheimsporten.no er konkurranseadressa vår, alle andre e-poster sender du til redaktor@trollheimsporten.no eller hilde@trollheimsporten.no.