Julekalenderen 2016

20. desember

Julekalendermoroa fortsetter på Trollheimsporten! Hver dag tar vi en tidsreise rundt omkring i Rindal og Surnadal og deler et historisk bilde av mer eller mindre kjente steder, bygninger og hendelser. Klarer du å finne ut hvor - og når - vi skal? Her finner du også vinneren av gårsdagens luke.

Svar på gårsdagens oppgave var Vikhusa/Kvilset/Pe-Stua og Rindal Sparebank/ det gamle kommunehuset - kjære barn har mange navn! Det vi i dag kjenner som det gamle kommunehuset, eller kommunehus 1, var fra 1914 til 1972 Rindal Sparebank sitt kontor. Gårsdagens bilde er datert 1920.
 

Noen innspill fra våre innsendere:

Oddvin Meland skriver: Dette er Rindal sentrum med det gamle kommunehuset til venstre og Vik-huset til høgre. I dag er det Jan Egil Grytbakk som bur i Vik-huset.

Harald Langli skriver: I dag er vi i Rindal sentrum, dvs bildet må være av god gammel årgang. Til venstre har vi det gamle kommunehuset og til høyre Vik-husa (?) I bakgrunnen ligger kjente trakter, nemlig mitt barndomshjem.

Vinner luke 19:

Gave

Fra bedrift

Vinner

Gavekort på Trollpizza

YX Rindal Bensin & Service

Oddvin Meland

Vi gratulerer! Gaven kan hentes hos giverbedriften i Rindal. Vinner mottar mail.

 

Oppgave

I dagens luke, 20. desember, lurer på hvilken spennende hendelse som fant sted her? Suksessen ble dessverre heller kortvarig, men kanskje var den gull verdt likevel?

Historisk arkiv luke 20.jpg

Vi ber deg gjerne dele historier med oss - om du har noen gævve minner, en faktaopplysning eller lignende.

 

Du sender svaret til julekalender@trollheimsporten.no innen kl. 19 om du vil være med i trekninga.

 

NB: epostadressa julekalender@trollheimsporten.no er konkurranseadressa vår, alle andre eposter sender du til redaktor@trollheimsporten.no eller eva@trollheimsporten.no.

SaveSave

SaveSave