21

Julekalenderen 2011

21. desember 2011

HVOR ER VI?
Ja så langt gikk vegen hos oss.. Hvor kom vi i dag?

Svaret idag er på UTISTUA STORHOLT på Rindalsskogen. Jon J. Storholt bodde her før. No er det sønnen Kjetil som bor på garden, skriv Randi Nordsteien, Løkken Verk.

 

Dette er “utestu” Storholten. Garbergsfjellet skimtes mellom fjøset og stua. En kan også se buret på “gammelgarn” som lå oppi Kleiva ovenfor der garden no ligg. Etter en brann på 50-tallet ble garden flytta nærmere hovedveien, skriver Per Lilleløkken.
 

 

Kjell Jacobsen fortel at: Det her e Utistu Storholt, hæmplassen åt,n Loffejoon. Om lag det samme skriv Peder Naustbakk.

 

Du kan lese om opplevelsene til Loffejooon under Reisebrev på Trollheimsporten, både 2010 og 2011!


 


Vi oppfordrer deg til å dele dine historier med oss- om du har noen gaue og fine minner eller historier fra dagens utvalgte sted. Du sender svaret til trollheimsporten@gmail.com innen kl 22.00 om du vil være med i trekningen av tre flotte premier:

 

Gave  Fra firma Kontaktperson Vinneren er
1 gavekort middag Bole Pensjonat    Rønnaug Brønstad
"Fleecejakke El-Watch    Marianne Løset
Gryteunderlag Foss Snekkeri    Jo Bjørnar Fiske
Brødvarer Børset Bakeri Bjørn Børset  Ola Krogstad

 

NB: epostadressen trollheimsporten@gmail.com er vår konkurranseadresse, alle andre henvendelser sender du til redaktor@trollheimsporten.no

Gå tilbake til luke 20 for å se rett svar på gårdagens oppgave, og se hvem som var de heldige vinnerne. Etter å ha svart på vår julekalender kan det hende du har lyst til å prøve deg på andre også. Hva med Atlanterhavsporten sin kalender? Eller Meldal sin?

Klikk på bildet for å se det i et større format:

21