23

Julekalenderen 2011

23. desember 2011

HVOR ER VI?
Flott jordbruksgrend. Med vatnet i venstre kant. Godt å kjøle seg ned i på varme siloslåttdager.. Kjenner du dette feltet?

 

 

Dagens svar er: Fineste grenda i Rindal; Grønlifeltet! (Wenche Bergmann).

Vi legger til at fjellet i bakgrunnen er Skåkleiva, noe flere tok med!


 


 

Dette tror jeg er på nordsida av Grønlivatnet i Rindal. Vesterheim lengst mot vest og Grønset mot øst på bildet. Holmen skimtes uti vannet rett ut for Vassenden. Grønlivatnet er førøvrig 280 moh.
Gunnar Bøe


 


 

No e eg på hjemmebane. Mine foreldre bodde i Grønlia i 4 år. Fjøs og hus helt til venstre er Vesterheim. Har faktisk fisket Røye i Grønlivatnet, og da brukte vi SNARE.
Albert


 

Idag er det fra Grønlifeltet med Grønlivatnet i venstre kant. Denne flotte utsikta har jeg hatt mange ganger på tur opp til Tifjellet via Cortina.
Aud Lillegård

 

Vi oppfordrer deg til å dele dine historier med oss- om du har noen gaue og fine minner eller historier fra dagens utvalgte sted. Du sender svaret til trollheimsporten@gmail.com innen kl 22:00 om du vil være med i trekningen av dagens  fire flotte premier:

 


 

Gave

 Fra firma

Kontaktperson

Vinneren er

Vasskokar 

Expert Surnadal 

Helge Røv 

 Bente Svinsås

Termoskopp 

Norutbygg 

Ola Inge Sæter 

 Ingrid Voll

Softshelljakke 

Rindalslist 

JanRomundstad 

Marit Løfaldli   

Iitalavase 

Småtteriet, Møbel-Fiske 

 

 Geir Magne Glåmen

 


NB: epostadressen trollheimsporten@gmail.com er vår konkurranseadresse, alle andre henvendelser sender du til redaktor@trollheimsporten.no

 

Gå tilbake til luke 22 for å se rett svar på gårdagens oppgave, og se hvem som var de heldige vinnerne. Etter å ha svart på vår julekalender kan det hende du har lyst til å prøve deg på andre også. Hva med Atlanterhavsporten sin kalender? Eller Meldal sin?

Klikk på bildet for å se det i et større format:

23