Julekalenderen 2015

3. desember

Hvor har vi vært i dag? Klikk deg inn for å se dagens oppgave og gårsdagens vinnere!

Svar på gårsdagens oppgave var Skogsletta! Det var det mange som visste, og vi fikk inn en hel haug med gode svar og historier.

Her er et utvalg av svarene vi fikk:

Berit Granmo fra Meldal skriver: Hurra, i dag ble jeg overrasket da jeg med en gang så at dette er Skogsletta forsamlingshus på Rindalsskogen. Ha en fin adventstid!

Frode Møkkelgård, Snåsa, skriver: Som utflytta rindaling er det vel lett å se at det er Skogsletta oppå Rindalsskogen. Godt å se bilder fra heimplassen. Ønsker dere en riktig God Jul.

Det har vert servert mange gode skogslettabakels der etter poengrenn, skriver Marit Løfald.

Roar Nordvik skriver: I dag er det bilde fra Skogsletta på Rindalsskogen. Som surndaling har jeg vært lite på denne plassen, men i 2015 ble det ganske mange turer dit på grunn av et vellykket samarbeid mellom Surnadal og Rindal i juniorfotballen og da var Skogsletta deres hjemmebane og treningsbane.

 

 

Bak luke 2 finner vi to vinnere:

Gave

Fra bedrift

Vinner

Bjørn Dæhlie-lue verdi 249,-

Intersport Olaf Moen eftf.

Gjermund Fyrileiv, Rindalsskogen

Bosch 400W stavmikser Coop Elektro Rindal Jette Randi Estensvoll

Gratulerer! Gave hentes hos giverbedrifter. Intersport ligger på AMFI Surnadal, mens Coop Elektro Rindal ligger i 1. etasje på Rindalstorget.

 

Dagens oppgave, 3. desember:

No skin det sol.... Men hvor ligger nå egentlig denne ....liå? Her må vi ha et mer spesifikt svar enn bare hvilken bygd det er snakk om, så svar så godt du kan!

No skin det sol julekalender_690x309.jpg

 

Vi ber deg gjerne dele historier med oss - om du har noen gævve og fine minner i forbindelse med dette stedet.

 

Du sender svaret til julekalender@trollheimsporten.no innen kl. 19 om du vil være med i trekninga.

 

NB: epostadressa julekalender@trollheimsporten.no er konkurranseadressa vår, alle andre eposter sender du til redaktor@trollheimsporten.no eller eva@trollheimsporten.no.