Onsdag
Onsdag Snø
Snø
Flau vind
Torsdag
Torsdag Skyet
-1°
Skyet
Svak vind

Julekalenderen 2014

4. desember

Julekalendermoroa fortsetter på Trollheimsporten! Hvilken bedrift har vi besøkt i dag? Klikk på dagens luke for å se om du kjenner denne bedriften, og for å se vinneren av gårsdagens oppgave!

Svar på gårsdagens oppgave var Inga Dalsegg, Dalalåven og her ser du henne med en av de flotte gavene du kan hente på Dalalåven i Rindal sentrum!

Inga med brett_690x460.jpg

Her er et utvalg av svarene vi fikk:

Dette ser ut som taket i Dalalåven hvor billedkunstner Inga Dalsegg har sitt atelier. Selveste "kongen" kom på åpningen 25. august i år. Inga Dalsegg har virkelig klart å sette Rindal på kartet med både sin kunst og sin personlighet!
 

Martin Gustafson kunne fortelle følgende:

For øvrig skal det sies at undertegnede, og et nær tredvetalls andre konspirerte sammen over flere måneder for å arrangere et tidlig 40-årslag for vår kjære Inga – nettopp i denne låven. Festen ble arrangert om kvelden lørdag 22. november, og noen få utvalgte hadde sin fulle hyre med å holde jubilanten langt unna sin egen låve den dagen – slik at atter andre skulle få pynte låven i fred.

Det er en historie som kan males ut med stor pensel, med ville historier om «bortføring» av bursdagsbarnet, kreative varianter av 20 spørsmål (hvordan ellers får man Inga til å kle seg opp til fest, uten å fortelle henne hvilken fest hun skal til??) – men alt i alt, kan vi vel bare si at det var en kveld som virkelig ble A night to remember! :)

 

Gave

Fra

Kontaktperson

Vinner

Brett og 4 brikker

Inga Dalsegg

Inga Dalsegg

Gøril Bakken, Rindal

Gratulerer!

 

 

Dagens oppgave, 4. desember:

Her har en håndfull kompanjonger lagt til rette for at du tidvis kan briljere med allmenkunnskap, fylle magen med deilig mat, eller tømme lommeboka på fine ting og tang - alt under ett kjellertak.

IMG_5424_690x460.jpg

 

Vi ber deg gjerne dele historier med oss - om du har noen gævve og fine minner i forbindelse med denne bedriften.

 

Du sender svaret til julekalender@trollheimsporten.no innen kl. 20 om du vil være med i trekninga.

 

NB: epostadressa julekalender@trollheimsporten.no er konkurranseadressa vår, alle andre eposter sender du til redaktor@trollheimsporten.no eller eva@trollheimsporten.no.

 

Trykk her for å se tidligere oppgaver og vinnere fra årets julekalender.