Onsdag
Onsdag Snø
Snø
Flau vind
Torsdag
Torsdag Skyet
-1°
Skyet
Svak vind

Julekalenderen 2016

5. desember

Julekalendermoroa fortsetter på Trollheimsporten! Hver dag tar vi en tidsreise rundt omkring i Rindal og Surnadal og deler et historisk bilde av mer eller mindre kjente steder, bygninger og hendelser. Klarer du å finne ut hvor - og når - vi skal? Her finner du også vinneren av gårsdagens luke.

Svar på gårsdagens oppgave var åpning av Rindalstorget i 1987, og på bildet så vi Aud Indergård, Kai Troelsen, Astrid Løset og Gunnhild Helgetun.
 

Noen innspill fra våre innsendere:

Irene Troelsen skriver:
Den offisielle åpning av Rindalstorget 5. november 1987.
Stor og vellykket åpning av Rindalstorget. Styreformann Kaj Troelsen klippet over snora. Her med tre flotte damer Aud Indergård, Astrid Løseth og Gunhild Helgetun. En stor dag med masse folk.

Ingrid Rindalsholt Løfald skriver:
Dette er fra opninga av Rindalstorget. Ei gau tid i mitt yrkesaktive liv, med "Helsekroken" og samarbeidet med Inger Marie Holmedal og Ola Lilleholt.
 

Vinner luke 4:

Gave

Fra bedrift

Vinner

Sekk med bilvaskemidler og polering

Sveen Auto

Dagny Karlstrøm

Vi gratulerer! Gaven kan hentes hos giverbedrift. Vinneren mottar mail.

 

Oppgave

I dagens luke, 5. desember, skal vi hilse på to avslappede karer fra det glade 80-tall. Hvilken lokal familiebedrift er det disse to representerer?

Historisk arkiv luke 5.jpg

Vi ber deg gjerne dele historier med oss - om du har noen gævve minner, en faktaopplysning eller lignende.

 

Du sender svaret til julekalender@trollheimsporten.no innen kl. 19 om du vil være med i trekninga.

 

NB: epostadressa julekalender@trollheimsporten.no er konkurranseadressa vår, alle andre eposter sender du til redaktor@trollheimsporten.no eller eva@trollheimsporten.no.