Onsdag
Onsdag Snø
Snø
Flau vind
Torsdag
Torsdag Skyet
-1°
Skyet
Svak vind
7

julekalenderen 2011

7. desember 2011

HVOR ER VI?
Den står og skinner for seg selv..... Og oss som er til stede... Hvor er vi da?
 

 

I dag har vi havnet ved ei lita perle ved sjøkanten. Fyrlykta uti Torvika, eller Tørvika som noen har sagt. Eller som Berit Kvernberg sier: Ta her e `fyret` uti tærvikjen (Torvik), vegen stopper her, en meget fin plass sommers tid:)

Biletet er frå Torvika (Torvikneset) i Surnadalsfjorden. Pappa og farmor gjekk og fiska her frå land. Farmor fekk ei rett so stor berggylte på kroken, og hala den opp av vatnet. Pappa  visste at dette ikkje var verken ein spesiell eller god matfisk, så han meinte det ikkje var noko å ta vare på. ”Sleng i den!” sa han. Farmor gjorde som han sa. Vel heimkomen etter fisketuren oppdaga farmor at fisken var så stor at ho kunne fått eit fiskemerke for den. Det talar ho om den dag i dag, sjølv om det er 20 år sidan.  Mvh Andreas Gustafsson :-)

Vi oppfordrer deg til å dele dine historier med oss- om du har noen gaue og fine minner eller historier fra dagens utvalgte sted. Du sender svaret til trollheimsporten@gmail.com innen kl 22.00 om du vil være med i trekningen av tre flotte premier:

Gave Fra firma Kontaktperson Vinneren er:
 Wallstickers  Prosit Design  Bente Groeggen

 Åse brønstad

 Juleblomst  Bunnpris Rindal  Eli Solvik  Oddrun Husby
 Karaffel  T-Komponent  Lena Aambø  Lena Ingstad

NB: epostadressen trollheimsporten@gmail.com er vår konkurranseadresse, alle andre henvendelser sender du til redaktor@trollheimsporten.no

Gå tilbake til luke 6 for å se rett svar på gårdagens oppgave, og se hvem som var de heldige vinnerne. Etter å ha svart på vår julekalender kan det hende du har lyst til å prøve deg på andre også. Hva med Atlanterhavsporten sin kalender? Eller Meldal sin? 

Klikk på bildet for å se det i et større format:
7