Julekalenderen 2015

8. desember

Hvor har vi vært i dag? Klikk på dagens luke for å se om du kjenner deg igjen, og for å se vinneren av gårsdagens oppgave!

Svar på gårsdagens oppgave var den gamle brannstasjonen/tidligere Surnadal Billag på Surnadalsøra.

 

Her er et utvalg av svarene vi fikk:

Dette er det gamle rutebil-bygget på Surnadalsøra, senere brannstasjon. Solgt for 1 Kr i år, skriver Jostein Dønnem.

Svein Forberg skriver: Synes å kjenne igjen disse portene ja. Tror det er porter til Surnadal Brannstasjon - lokalisert til gamle Surnadal Billag  AS på Øra. Hadde sommerjobb der i 1969 + 1970 - før Forsvaret kalte. Minnes godt jobb sammen med Odd Enge, Johan Ansnes, Petter Garte, Lars Årnes - og "gammeldispen" Ragnvald Heggset - før turen gikk til Jørstadmoen og 4 år i Hærens Samband.

Bildet er fra Surnadal Billags gamle bygg på Surnadalsøra. Var ofte oppe i 3. etg. på kontoret til far, Petter Garte, for å mase om 50 øre til noe, skriver Odd Artur Garte.
 

 

Gave

Fra bedrift

Kontaktperson

Vinner

1 mnd trening, verdi 590,-

Surnadal trenings- og velværesenter

Ann Kristin N Bruset

Anne Berit Solli

1 stk CD-pakke: Perikoms «Heimkome»,  «Bastuba» og «Flomål» Rindal kommune Kundemottaket Rindal kommune Martinus Peder Haugen

Gratulerer! Gave hentes hos giverbedrift. 
 

Dagens oppgave, 8. desember:

Luke 8 2015_690x411.jpg
Navnet på dette vatnet sier noe om hva du kan få på kroken her. Idyllisk hytteområde, som vi ser. Her er det også en veldig fin badeplass, opparbeidet av en aktiv velforening.
 

Vi ber deg gjerne dele historier med oss - om du har noen gaue minner i forbindelse med dette stedet.
 

Du sender svaret til julekalender@trollheimsporten.no innen kl. 19 om du vil være med i trekninga.

 

NB: epostadressa julekalender@trollheimsporten.no er konkurranseadressa vår, alle andre eposter sender du til redaktor@trollheimsporten.no eller eva@trollheimsporten.no.