Amfi

- Trollheimsportens medlemsrulett

AMFI Surnadal

Amfi Drift AS har drifts- og forvaltningsansvar for 66 kjøpsentre i Norge. Kjedens oppgave er å samordne drifta og videreutvikle kjøpesentrene, til felles glede og nytte for kunder leietakere og eiere. Amfi er et selskap i Olav Thon Gruppen og har sitt hovedkontor i Surnadal. AMFI Surnadal ligger i sentrum av Surnadal. Senteret har 30 butikker og 200 gratis parkeringsplasser.

 

Amfi Drift eies 80 % av Olav Thon Eiendomsselskap ASA og 20 % av LL Holding AS, eierstrukturen kan du se til høyre. Utviklingsavdelingen i Amfi ligger i Oslo, men hovedkontoret til Amfi ligger som sagt i Surnadal.

I februar i fjor inngikk Amfi Drift AS, med daglig leder Lars Løseth i spisse, en kjempeavtale om at Amfi Drift AS og Sektor Eiendomsutvikling AS skal forestå drift og forvaltning av tolv kjøpesentre som eies av Storebrand.
– Vi gleder oss til å ta fatt på arbeidet med forvaltningen av de nye kjøpesentra. Vi vil legge oss i selen for å tilfredsstille publikum, leietagere og eier, sa daglig leder Lars Løseth til Trollheimsporten.

Det skreiv Irene Karlstrøm da ho påresenterte Amfi i Meldemsruletten i fjor.

Norsk eller kinesisk mat?
I januar samme år ble Amfi Surnadal medlemmer av Trollheimsporten. Både hovedredaktør i Trollheimsporten, Willy Karlstrøm, og senterleder i Amfi Surnadal, Lorentz Sæther, gledet seg over samarbeidet. Med sine 30 butikker, restaurant, kafee, frisørsalong og bilverksted, kan man si at det er mye som skjer ved Amfi Surnadal. I sentret finnes en Kinesisk Restaurant som servere små og store deilige middagsretter. Conditoriet er kafeen i sentret som serverer småretter og noe godt til kaffen. Men nå er det ikke bare der du kan nyte kaffe og småkaker. Kaffe Somti er en nyåpnet kafee, som er lokalisert i en klesbutikk. Bildet over er hentet derifra.

Både Amfi Surnadal og Amfi Drift har egne hjemmesider, der du kan finne gode tilbud og nyttig informasjon om hva som skjer og rører seg ved sentrene.
 

 

MEDLEMSRULETTEN
Vi er nå i gang med en ny presentasjonsserie, og vil i løpet av 2011 presentere alle våre trofaste medlemmer. Helt fra oppstarten har næringsliv, lag og organisasjoner - spesielt i Rindal - benyttet sjansen til å markedsføre sin virksomheten gjennom Trollheimsporten. Nå ønsker vi å gi noe tilbake, skreiv Irene.

 

Nå oppdaterer vi dette med Nye medlemsruletten og du finner Amfi Surnadal her. Bli med i Trollheimsporten - alle som er med her.

 Her finner du alle butikkene i Amfi Surnadal - og alt som skjer i jula 2012.

 

 

 

 

 

 

 

 

Les tidligere artikler fra Nye medlemsruletten:
1.
Børset Bakeri AS
2. Kor Gøttj
3. NMK Surnadal og Rindal
4. Foldenfoto - Harald Egil Folden
5. Inga Dalsegg
6. Todalen.no
7. Torshall BA

8. Norsk Luft

 

 

Lars2_1024x681
Daglig leder i Amfi Drift AS, Lars Løseth.
ht11_1024x681
På sommerstid er det ofte ulike arrangement ved Amfi Surnadal. Her hoppeslott for de yngste.
ht4_1024x1539
Mannekengoppvisning ved Amfi Surnadal, sommer 2010.