Barnehage Romundstad

Edgars fotoarkiv ruller videre

Barnehage i Romundstadbygda

Her er et bilde som jeg tok i barnehagen på Romundstad skule i Romundstadbygda. Trur at det var i forbindelse med at barnehagen der ble åpna, men er ikke helt sikker på akkurat det. Er heller ikke sikker på årstallet, men det var vel omkring midten av 1980-talet vil jeg tru. Er det noen som kan ta på seg å sette navn på ungene og de andre på bildet? Jeg kjenner nok att noen, men slett ikke alle, melder Edgar Kattem med et nytt bilde fra sitt rikholdige fotoarkiv. Alle navn er no på plass:

Klkk på linken og sjå Edgars fotoarkiv - her Edgars fotoarkiv 2011. Du finner også mye anna arkivstoff på Trollheimsporten når du er på Hovedsida. Alt ligger under På Porten - klikk deg fram til linkene.

Bildet fra Romundstad barnehage tror jeg er fra 1983, de på bildet tror jeg er; Berit Vintherhalder?, Jøran Kirkholt, Maiken Romundstad, Hanna Helgetun, Marie Kristine Haltli. Eivind Johan Haltli, Jon Ola Romundstad, Terje Bakk og Magnhild Helgetun.
Hilsen Kari Moe

Vart fristasamt å prøve seg på å kjenne att folk på dette bildet også, frå ca. 1982. Det var det kome på plass korttidsbarnehagar i alle kretsar i kommunen. Frå venstre: Barnehagestyrar Torhild Haugland. Ho bodde i andre etasjen på det gamle kommunehuset og kom frå Bergen. Når ho lengta heim, tok ho seg ein og annan turen nedpå Surnadalsøra. Øra minte henne litt om heimbyen.
Med venleg helsing Ragnhild Stavne Bolme - ho har dei same namna på ungane.

Hei! Barnehagetanta fra Romundstad barnehage var Torhild Haugland. Ellers er alle
navna riktige. Hilsen Solveig Romundstad Bakk

Da er det berre å bli enige om kven som sit til venstre - redaktor@trollheimsporten.no.

Under ser du bildet av banehage i Romundstadbygda. Bruk redaktor@trollheimspoten.no og kom med kommentarer om du kjenne noen av disse: