Fotballjenter_1024x749

Edgars fotoarkiv

Blide fotballjenter

Her er en gjeng blide fotballspillere på Trollbanen. Vil tru at det er på slutten av 1980-tallet, melder Edgar Kattem til Trollheimsporten med et nytt bilde fra sitt rikholdige bildearkiv - og vi trenger litt hjelp med namn fra leserne:

Jeg kjenner namnet på de fleste av dem, skriver Edgar Kattem. Ho som står heilt til venstre husker jeg ikke namnet på, men så har vi Anita Gåsvand, Berit Møkkelgård, Eli Landsem og Anne Marie Storholt.

Men hvem er det som står på kne foran gjengen med Troll-spillere. Fokus Bank reklame - kan det være en spiller fra Surnadal IL? Om noen kjenner de to "ukjente" spillerne så skriv gjerne inn svaret til Trollheimporten. Kanskje noen minnes år, og hvilken kamp dette var? Send svar og kommentarer til redaktor@trollheimsporten.no.

Edgar Kattem har egne sider på Trollheimsporten og under Edgars fotoarkiv her, som ligger under På Porten på den grå menylinja når du er på Hovedsida, finner du Edgars fotoarkiv 1, Edgars fotoarkiv 2 og Edgars fotoarkiv 3.

Det er alle fotoarkiv fra gamle Trollheimsporten. Ellers finner du Edgars fotoarkiv 2010, 2011 og 2012, der du finner alt stoffet Edgar finner fram til fra sitt rikholdige arkiv etter hvert.