bondelagett

Medlemsruletten nr. 16

Bondelagets Regnskapskontor

Bondelagets Regnskapskontor er et andelslag stiftet i 1971 av Rindal Bondelag. De er medlem av Trollheimsporten, og i anledning årets medlemsrulett presenterer vi i dag dette autoriserte regnskapslaget. Les mer for å bli bedre kjent med rindalsbedriften.

 

Bondelagets Regnskapskontor er et andelslag stiftet i 1971 av Rindal Bondelag. Kontoret har ca. 150 oppdragsgivere, og fører for det meste landbruksregnskap. Kontoret har også noen regnskap innen annen næring.

Bondelagets Regnskapskontor har for det meste kunder innen gårdsnæringen i Rindal kommune, men kontoret tar også på seg regnskapsføring for andre. En trenger ikke å være medlem av Bondelaget for å bli kunde.

Foruten føring av landbruksregnskap og regnskap for annen næring kan kontoret bistå ved
- gårdsoverdragelser
- forpaktningskontrakter
- fakturering
- lønninger
- utfylling av div. skjema (for eksempel registreringsmelding til Brønnøysund og skjema til skattefogden)

Kontoret har 3 ansatte, Laila Kristin Eidnes - daglig leder og autorisert regnskapsfører, Britt Furuhaug - regnskapsfører, Signe Anita Helgetun - regnskapsfører. De holder til i kontor hos Børseth & Co AS i Rindal sentrum.

 

Regnskapskontoret har egen side her på Trollheimsporten. Der kan du lese litt mer om Bondelagets Regnskapskontor, samt finne kontaktinformasjon. Du finner siden  Nyheter fra Bondelagets Regnskapskontor blir oppdatert på egen side her på Trollheimsporten. Den kan du finne HER.HER.

 

På bildet til over er Bondelagets Regnskapskontor presentert i forbindelse med Gründercamp ved Rindal skole 2010.

Bondelagets Regnskapskontor er medlem i Trollheimsporten med informasjonsside - bli med du også. Her ser du alle som er med i Trollheimsporten.

MEDLEMSRULETTEN
Vi er nå i gang med en ny presentasjonsserie her på Trollheimsporten. I løpet av 2011 presenterer vi alle våre trofaste medlemmer. Helt fra oppstarten har næringsliv, lag og organisasjoner - spesielt i Rindal - benyttet sjansen til å markedsføre sin virksomheten gjennom Trollheimsporten. Nå ønsker vi å gi noe tilbake.

Dette skreiv medredaktør Irene Karlstrøm i fjor da ho starta denne serien. Nå gjør vi en restart i Nye medlemsruletten, som du finner under På Porten på den grå menylinja når du er på Hovedsida på den raude.

Les tidligere artikler fra medlemsruletten
1.
Børset Bakeri AS
2. Kor Gøttj
3. NMK Surnadal og Rindal
4. Foldenfoto - Harald Egil Folden
5. Inga Dalsegg
6. Todalen.no
7. Torshall BA

8. Norsk Luft

9. AMFI Surnadal
10. PERIKOM

11. Solhaug Interiør
12.
Sangkoret Tormod
13.
Helgetunmarka Grunneierlag
14.
Surnadal IL
15. IL Søya