7l_WbQjw

En julehilsen fra Kokarkjærringa

Ei travel førjulstid er snart over. Jeg vil benytte sjansen til å takke alle fine folk som jeg har kommet i kontakt med i arbeidet med kokeboka Furkunnjmat – Naturligvis. I en slik prosess er gode samarbeidspartnere som er flinke i sitt fag viktig for meg.

Stor takk til Mari Næss Bolme som herlig fotograf og Designkontoret Uredd for tålmodighet og struktur. Ikke minst tak til gode venner og den beste familien som stiller opp og er tålmodige når de rareste påfunn skal gjennomføres mer eller mindre i god stil.

Jeg var så heldig å få være med på et filmprosjekt sammen med elever fra OsloMet. Flinke ungdommer som skulle lære å lage dokumentarfilm og som hadde base i Rindal for å «øve» seg på oss vanlige innfødte.

Med denne forholdsvis lattermilde, glade og avslørende filmen ønsker jeg god jul til alle som har vært involvert i den siste Furkunnjmatboka.

Kokarkjærring from Tobias Mandt on Vimeo.


En matglad julehilsen sendes også til alle de som har kjøpt bok til seg selv eller som julegave. Det er dere som har gjort førjulstida i år helt spesiell for meg. Med nærmere 700 solgte bøker i løpet av noen hektiske uker, har møtene og matpraten med dere vært helt uforglemmelig!

GOD JUL OG ET RIKTIG GODT FURKUNNJMATÅR!

Britt G. Moen