k-100815-a

Nr. 4 i medlemsruletten

Foldenfoto

Harald Egil Folden holder til i Rindal, etter mange år i Kleive. Hans lidenskap til fotografering og natur får vi ta glede av gjennom hans egen hjemmeside foldenfoto.net. Bildene har ofte også vært å finne på Trollheimsportens nyhetssider.

Bildene på hjemmesiden er oppdelt inn i ulike kategorier, slik at det er enkelt å finne fram. Her finner man noe for enhver smak. Kategoriene er:

Trollheimen, Nordmøre, Ulike steder, Flora og Fauna, Landskap og Geologi, Fra en svunnen tid, I seterfjellet, Arkiv Fortid, Andre bilder og Bildearkiv.

MEDLEMSRULETTEN
I 2010 sommer startet Trollheimsporten en presentasjonsserie av våre største annonsører. Vi er nå i gang med en ny presentasjonsserie, og vil i løpet av 2011 presentere alle våre trofaste medlemmer. Helt fra oppstarten har næringsliv, lag og organisasjoner - spesielt i Rindal - benyttet sjansen til å markedsføre sin virksomheten gjennom Trollheimsporten. Nå ønsker vi å gi noe tilbake.

Det skreiv Irene Karlstrøm da ho starta denne serien i 2011. Nå har vi startet den opp igjen og du finner alt på Nye Medlemsruletten.

I serien vil vi presentere små drypp fra våre medlemmer - næringsliv, lag og organisasjoner - både fra Rindal og Surnadal. En lett blanding, her altså, der medlemmene blir presentert i tilfeldig rekkefølge.

Les tidligere artikler fra Nye Medlemsruletten:
1. 
Børset Bakeri AS
2. 
Kor Gøttj
3. 
NMK Surnadal og Rindal

 

 

Nedenfor kan du se flere eksempler på Haralds bilder. De kan du klikke på for å få større og se dem i serie. Vil du ha flere blinkskudd? Gå inn på foldenfoto.net.

Østre Nordmarka_Surnadal[1]_550x403
Østre Nordmarka, Surnadal.
Fra en svunnen tid
Fra en svunnen tid.
Høystaklia
Høystaklia.
Påsketur_Rennebu
Påsketur i Rennebu.
Renndølsetra_Innerdalstårnet
Renndølsetra, Innerdalstårnet.
Seterminne_Trodalssetra
Seterminne, Trodalssetra.
Svartvassbu_Nesset
Svartvassbu, Nesset.
Trekryper
Trekryper.
Vålåskaret_Meldal
Vålåskaret, Meldal.