rindollogo-ny

Medlemsruletten nr. 51

IL Rindøl

IL Rindøl er dagens presentasjon i Trollheimsportens Medlemsrulett. I løpet av 2011 skal Trollheimsporten presentere alle de bedrifter, lag og organisasjoner som har valgt å markedsføre sin virksomhet gjennom Port'n. Du ser alle de seneste presentasjonene ved å følge linken På Porten -> Medlemsruletten.


 Idrettslaget Rindøl (IL Rindøl) er et av de lokale idrettslagene i Rindal. IL Rindøl ble stiftet i 1906. Hovedaktivitetene er ski og fotball, i tillegg til litt barneidrett og aerobic.


Om Idrettslaget Rindøl
Idrettslaget Rindøl (IL Rindøl) er et av de lokale idrettslagene i Rindal kommune og ble stiftet i 1906. Hovedaktivitetene er ski og fotball, i tillegg til litt barneidrett og aerobic m.m. Fotballagene går under navnet Rindal Fotball.

  

Idrettsanlegg
Klubbhuset, fotballbanen og lysløypa ligger på Skogsletta, på Rindalsskogen (like ved Riksvei 65). Klubbhuset består av en sal på ca 135 kvadrat + en scene på ca 40 kvadrat, kjøkken, wc, og kontor. Kjøkkenet er fullt utstyrt med alt av bestikk og kopper, oppvaskmaskin microbølgeovn, komfyr (både vanlig og storkjøkken-type) og kjølerom.

Lysløypa: Det er egen lysløype rett utenfor klubbhuset. Lysløypa er på totalt 2,1 km. Det er også eget skileikeanlegg tilknyttet lysløypa. Lysløypa henger også sammen med en turløype (Furuhaugmarka) på ca 11 km. Både lysløypa og traseen over Furuhaugmarka kjøres opp med tråkkemaskin, og det er både klassisk og skøytespor.

Fotballbanen: Det er også fotballbane på anlegget, i naturgress, med tilhørende kiosk og speakertårn. Det er eget garderobe-bygg med to garderober + "dommergarderobe", med dusjer og wc.

 

Rindølrennet
IL Rindøl har tradisjon for å arrangere Rindølrennet på Skogsletta hvert år. Det ble arrangert for 31. gang i mars i år.

13 løpere stilte til start i konkurranseklasse, mens i underkant av 100 løpere stilte i trimklassen. Konkurranseløperne gikk 30 km, mens trimmerne kunne velge løyper på 7, 16 eller 30 km.

 

Medlemsblad
Rindøl'n er IL Rindøls medlemsavis, som utgis en gang i året. Fra og med 2010 kommer den ikke lenger i postkassa, men kan lastes ned på idrettslagets hjemmeside.

 

Styret
Leder: Lisbeth Lillevik 2011 - 2012
Nestleder: Nils Jonli 2011 - 2011
Sekretær: Sigrid Skjølsvold 2010 - 2011
Kasserer: mangler 2011 - 2012
 

 

 

 

Medlemsruletten
I løpet av 2011 presenterer vi alle våre trofaste medlemmer. Helt fra oppstarten har næringsliv, lag og organisasjoner benyttet sjansen til å markedsføre sin virksomheten gjennom Trollheimsporten. Vi ønsker å gi noe tilbake gjennom medlemsruletten.

Les tidligere artikler ved å følge linken. De ferskeste presentasjonene finner du også under fanen På Porten --> Medlemsruletten.

Børset Bakeri AS Tørset Malerservice Karen Oddnys Heim og Hagetjenester
Kor Gøttj Auto R-65 Rindal AS Rindal Nei til EU
NMK Surnadal og Rindal Trollheim Vekst Surnadal Taekwon Do klubb
Foldenfoto Rørvatnet Vel Møkkelgård Maskin AS
Inga Dalsegg Rindal kino Rindal Fotballklubb
Todalen.no Nordlund Maskin Service Deltrans AS
Torshall BA Rindal Næringsforum Surnadal Hornmusikk
Norsk Luft AS Eyvind Nergård Rabben Hyttegrend
AMFI Surnadal Musikkorpset Blæst'n Trollheimen Dyreklinikk
Perikom Saga Trollheimen Hotel Trondhjems Turistforening
Solhaug Rindal Frivilligsentral  
Sangkoret Tormod Indre Nordmøre Opplæringskontor  
Helgetunmarka Grundeierlag Rindal Utmarkslag  
IK Rindals-Troll Svorka Energi og Svorka Aksess  
Surnadal IL Norsk Kvalitetsmat  
PuzZle Trollheimen Sykkelklubb  
Søya IL Kulturskolen på Indre Nordmøre  
Bondelagets Regnskapskontor Bolme Pensjonat  
Trollheimen Klivarlag Rindal Bondelag  
TCM Rindal Grytafeltet Hytteormåde