Edgar før 17

Klare for 17. mai i 1977

Her er et bilde fra 17. mai 1977, tatt ved Rindal bedehus. Det er, og var, et godt utsiktspunkt for å sjå på folketoget på nasjonaldagen i Rindal. Jeg har ganske mange årganger av bilder som er tatt herfra. I 1977 knipsa jeg et bilde av tvillingbrødrene Geir og Morten Nergård i barnevogna. Det er Edgar Kattem som forteller dette til Trollheimsporten - og vi har alt fått den første kommentaren:

Må bare innrømme at jeg ikke kan å sjå hvem som er hvem her, men det kan de sikkert sjøl - og jeg håper noen gir kommentar om det.

Håper at brødrene er like entusiastiske og spente på 17. mai i år som for 35 år sida!

Hilsen Edgar Kattem - tekst og foto.'

Den første kommentaren har kommet: Bildet fra 17. mai i 1977 viser mine 2 små brødre på nesten 3 år. Geir sitter vendt mot fotografen, og Morten sitter med ryggen til. Jeg husker det var en del krangling
og slåssing i den vogna...

Med hilsen Kari Nergård Bonvik

Edgars Fotoarkiv finner du her under På Porten (der du også finner mange andre arkivsider - blant anna Willys arkivdykk) når du er på Hovedsida. Sjå også Edgars fotoarkiv 2010, Edgars fotoarkiv 2011og Edgars fotoarkiv 2012, der du finner dette. Sjå også Edgars fotoarkiv 3! Edgars Fotoarkiv 1 og Edgars Fotoarkiv 2. Det er mye å finne fra Edgar Kattem på Trollheimsporten. Utgangspunktet er Edgars Fotoarkiv under På Porten på den grå menylinja når du er på Hovedsida på den raude.