Kor Gøttj 1

- medlemsruletten

Kor Gøttj i

I TPs nye serie, Medlemsruletten, vil vi bli bedre kjent med alle som er medlem av Trollheimsporten. Det vil komme en lett blanding av næringsliv, lag og organisasjoner. I første Medlemsrulett ble vi bedre kjent med rindalsbedriften Børset Bakeri AS. I andre avsnitt skal vi krype under huden på Kor Gøttj.

Med det fengende navnet Kor Gøttj, ble sangkoret stiftet 21. januar 2002. Koret er et relativt nytt medlem her på Trollheimsporten. Kor Gøttjble medlem med link til hjemmeside juni 2010.

Sangkoret teller 25 medlemmer, og øver fast på Rindal bedehus. Styret pr. 2012 så slik ut:

STYRET
Leder: Stig Ove Dahlen
Kasserer: Jette R. Estensvoll
Sekretær: Anne Antonsen
Styremedlem: Hilde Dahlen
Styremedlem:  Bjørn Børset
Musikalsk leder: Dagrun Løset

I 2010 tema var 80-tallet, og tidligere har de vært igjennom 70-tallet. Vi feiret vårt 10-årsjubileum 21. april 2012 i Torshall!

Kor Gøttj består av 25 sangere som liker å synge ulike sjangre innenfor kormusikk.

Vi er et kor i stadig utvikling, og vi liker å tenke på oss selv som et sprekt og ungdommelig kor. Det mener vi gjenspeiler seg i vårt repertoar som spenner fra Amazing Grace til Postgirobyggets låt, Solskinnsdag.

Vi øver hver mandag fra 19.30 - 22.00 på Rindal bedehus. Har du lyst til å synge, ta gjerne turen innom!

Har du en gryende sanger inni deg, så er det bare å møte opp på Rindal bedehus til øvinger. På deres hjemmeside kan du lese mer om deres sanger og prosjekter, samt se bilder fra ulike event de har vært på.

Første avsnitt av "Medlemsruletten" kan du lese her -- BØRSET BAKERI AS.

Kor Gøttj
Bettina, bjørn og britt
Bettina, Bjørn og Britt fra tidligere arrangement.