Harald Grønningen og Edvin Bakken

Nye gaue bilder fra Edgar Kattem

Lysløyperenn ved Tjønna

Her er to kjente karer, Harald Grønningen og Edvin Bakken i et lysløyperenn ved Igltjønna. Trur at rennet ble arrangert i forbindelse med åpning av en ny del av lysløypa - men det er det sikkert lesere som minnes dette og kan gi opplysninger, skriver Edgar Kattem og fortsetter å finne bilder fra sitt rikholdige fotoarkiv - og vi har fått namn på skuleklassen i Storbekklia fra Britt Heggem og Ronny Løset:

Jeg må straks opplyse at det er ikke jeg sjøl som har tatt dette bildet, det er bare ett av mange bilder jeg har "redda fra papirkurven" i tida som journalist.

Det var min arbeidskollega på Tidens Kravs kontor i Surnadal, Anders Todal, som var fotografen bak dette motivet. Som mange sikkert vet, så har han gått bort. Så det er for seint å spørre om tillatelse til å legge ut bildet på nettet. Men jeg velger å tru at min tidligere arbeidskollega ikke ville ha noe i mot at jeg sender ut bildet. Jeg trur at bildet er tatt før våren 1981, da jeg ble fast ansatt i TK.

Er det noen som veit meir om dette og har kommentarer for hvilken anledning dette er - bruk redaktor@trollheimsporten.no.

Edgar Kattem har egne sider på Trollheimsporten og under Edgars fotoarkiv, som ligger under På Porten på den grå menylinja når du er på Hovedsida, finner du Edgars fotoarkiv 1, Edgars fotoarkiv 2 og Edgars fotoarkiv 3. Det er alle fotoarkiv fra gamle Trollheimsporten. Ellers finner du Edgars fotoarkiv 2010, 2011 og 2012, der du finner dette stoffet.

Nylig kunne Edgar Kattem bringe dette bildet (under). Her savner vi litt kommentarer og kanskje noen har namn på alle elevene som var med Astrid Flø til setra i Storbekklia i Folldalen - bruk redaktor@trollheimsporten.no - den saken finner du her på Trollheimsporten:

Hei! Denne turen husker jeg, ja. En veldig interessant og artig dag, forteller Britt Heggem:

Kjenner igjen noen ansikter her; Nr. 2 fra venstre er Malene Moe (som hun het den gangen), nr. 4 f.v er vel Eirik Vik-Mo, litt usikker på om neste er Ole Tørset?, så følger Odd Ivar Aarvik, muligens Dagrun Halsetrønning og deretter undertegnende. De 3 som står nærmest Astrid Flø tror jeg tilhører kullet som er 1 år yngre. Kan det være Tore Kvam som står lengt
til høyre, tro?

Artig å se igjen disse gamle bildene

Mvh Britt Heggem

Ronny Løset har forslag på disse namna:

Fra venstre:Gro Karina Fosseide, Malene Moe, Solvor Kvam ,Eirik Vik-Mo, Jøran Kirkholt, Odd Ivar Aarvik, Kristin Halsetrønning, Britt Heggem, Reidar Løfaldli, Trond
Løften, Tore Kvam og Astrid Flø.

Og dette ser ut til å være greit!