Hanna 1 bruk_1024x640

Medlemsruletten fortsetter med Solhaug Interiør AS

Solhaug Interiør AS er en butikk med masse spennende innen interiør, klær, garn og noe godt å bite i! Butikken ligger i Rindal Sentrum! På Solhaugbloggen vil vi vise dere nyhetene som kommer inn i butikken! Solhaug på hjørnet i RindalsTorget er neste ut i Nye Medlemsruletten.

 

Solhaug Interiør AS har inngått markedsavtale med Trollheimsporten og er å finne med knapp nederst i venstre marg på sidene til Trollheimsporten. Derifra når du den nye bloggen til Solhaug Interiør AS ved å klikke på knappen. - Siden åpninga har vi fått Studio som ny leverandør av klær og PB Home som ny interiørleverandør, sier Hanne Haltli. Videre har Solhaug Interiør fått ny side på facebook.

Slik presenterer Solhaug seg sjøl:
Solhaug er en butikk med masse spennende innen interiør, klær, garn og noe godt å bite i! Butikken ligger i Rindal Sentrum! På Solhaugbloggen vil vi vise dere nyhetene som kommer inn i butikken! Du er hjertelig velkommen til å følge oss! Klem fra oss Solhaugjentene!

Foruten ny blogg har Solhaug Interiør AS fått ny side på facebook - klikk på linken. Bloggen finner du her.

Trollheimsporten hadde denne reportasjen før åpninga 12. mars og denne etter åpninga. Der kan du lese alt om Solhaug Interiør AS.

 

Sohaug Interiør AS er i tillegg medlem av Trollheimsporten med link - bli medlem - alle her! Trollheimsporten er svært glade for at Solhaug Interiør AS har valgt Porten som markedsføriongskanal med markesavtale.

Under ser du bilder fra Solhaug Intreriør AS og den nye butikken og noen julebilder fra i år:

MEDLEMSRULETTEN
Vi er nå i gang med en ny presentasjonsserie her på Trollheimsporten. I løpet av 2011 presenterer vi alle våre trofaste medlemmer. Helt fra oppstarten har næringsliv, lag og organisasjoner - spesielt i Rindal - benyttet sjansen til å markedsføre sin virksomheten gjennom Trollheimsporten. Nå ønsker vi å gi noe tilbake.

Dette skreiv medredaktør Irene Karlstrøm i fjor da ho starta denne serien. Nå gjør vi en restart og Perikom er neste ut i Nye medlemsruletten, som du finner under På Porten på den grå menylinja når du er på Hovedsida på den raude.

Les tidligere artikler fra medlemsruletten
1.
Børset Bakeri AS
2. Kor Gøttj
3. NMK Surnadal og Rindal
4. Foldenfoto - Harald Egil Folden
5. Inga Dalsegg
6. Todalen.no
7. Torshall BA

8. Norsk Luft

9. AMFI Surnadal
10. PERIKOM

 

 

Solhaug jul 12 1_1024x1536
Solhaug jul 12 2_1024x1536