Auto R 003_715x414

Nr. 19 - Auto R-65 Rindal AS

Medlemsruletten fortsetter

I løpet av 2011 presenterer vi alle våre trofaste medlemmer. Helt fra oppstarten har næringsliv, lag og organisasjoner benyttet sjansen til å markedsføre sin virksomheten gjennom Trollheimsporten. Vi ønsker å gi noe tilbake gjennom medlemsruletten. Det skreiv medredaktør Irene Karlstrøm i 2011 - nå presenterer vi Nye Medlemsruletten! I dagens rulett er det Sindre Romundstad og Auto R-65 Rindal.

Har du kommentarer? Ris eller ros? Trollheimsporten tar gjerne imot tilbakemeldinger fra dere lesere. Har dere noe på hjertet, skriv til oss: redaktor@trollheimsporten.no. Nå er det enkelt å finne fram til alle artiklene publisert i Nye Medlemsruletten. Under linken På Porten på den grå menylinja finner du Nye Medlemsruletten. Klikk deg inn og du ser de seneste utlagte medlemsartiklene.

Auto R-65 Rindal AS ble startet som et aksjeselskap i oktober 1995 i de gamle lokalene til A. Lund bilverksted og Bjørnstad Bil. Sindre Romundstad hadde da kjøpt husa med verkstedet. I 2005 ble aksjekapitalen utvidet og i dag er det Sindre Romundstad (60 %), Arnfinn Fivelstad (30 %), Benjamin Romundstad (5 %) og Sverke Romundstad (5 %).

Verkstedet er knytta til kjeden Mekonomen og driver med reparasjon av alle slags kjøretøy unntatt lastebil. Auto R-65 Rindal kan tilby reparasjon, service og kjøretøykontroll for bil, motorsykkel og landbruk. Videre utføres oppretting, lakkering, diagnose, frontrutereparasjon og firehjulsstillingskontroll, inkludert påbudt periodisk kontroll - altså EU-kontroll.

Alt om Auto R-65 Rindal AS her - i Trollheimsporten med informasjonsside - bli med - alle som er med her!

Nå finner du også artiklene fra medlemsruletten under egen fane. Slik blir det enklere å finne fram i artiklene vi legger ut her på Trollheimsporten.

 

MEDLEMSRULETTEN
Vi er nå i gang med en ny presentasjonsserie her på Trollheimsporten. I løpet av 2011 presenterer vi alle våre trofaste medlemmer. Helt fra oppstarten har næringsliv, lag og organisasjoner - spesielt i Rindal - benyttet sjansen til å markedsføre sin virksomheten gjennom Trollheimsporten. Nå ønsker vi å gi noe tilbake.

Dette skreiv medredaktør Irene Karlstrøm i 2011 da ho starta denne serien. Nå gjør vi en restart i Nye medlemsruletten, som du finner under På Porten på den grå menylinja når du er på Hovedsida på den raude.

Les tidligere artikler fra medlemsruletten
1.
Børset Bakeri AS
2. Kor Gøttj
3. NMK Surnadal og Rindal
4. Foldenfoto - Harald Egil Folden
5. Inga Dalsegg
6. Todalen.no
7. Torshall BA

8. Norsk Luft

9. AMFI Surnadal
10. PERIKOM

11. Solhaug Interiør
12.
Sangkoret Tormod
13.
Helgetunmarka Grunneierlag
14.
Surnadal IL
15.
IL Søya
16.
Bondelagets Regnskapskontor
17. PuzZle - ungirindal.no
18. Tørset Malerservice