Hege og Emil

Rindalshytter

Medlemsruletten nr 100

Trollheimsporten fortsetter å presentere sine trofaste medlmmer gjennom Medlemsruletten. Alle medlemmene skal i løpet av 2011 bli presentert for dere lesere i tilfeldig rekkefølge. Rindalshytter er en av landets ledende hytteprodusenter, startet av gründer Emil Gåsvand. Bedriften ligger i Rindal ved Porten til Trollheimen, og har hovedmarked i Midt-Norge og Sør-Norge. På bildet ser vi gründer Emil Gåsvand, sammen med datteren Hege, under åpningen av Bygger'n butikken.Om Rindalshytter
Rindalshytter er en av landets ledende hytteprodusenter, startet av gründer Emil Gåsvand. Bedriften ligger i Rindal ved Porten til Trollheimen, og har hovedmarked i Midt-Norge og Sør-Norge. De første håndlafta hyttene ble laget så tidlig som i 1964. Siden den gang har de bygget hytter etter kundenes egne ønsker på fjellet, innlandet og ved sjøen. I dag leverer bedriften hytter i håndlaft, stavlaft og bindingsverk. Opp gjennom årene har det også blitt et betydelig antall håndlafta bolighus.

 

Rindalshytter er en komplett samarbeidspartner som hjelpe kunden gjennom hytteprosessen fra A til Å. Hvis du ikke allerede har tomt hjelper de deg med dette også. Rindalshytter er fleksible, hyttene kan leveres som byggesett, montert råbygg eller nøkkelferdig. De har et stort utvalg blant modeller på hyttetorget, men finner du ikke din hytte blant modellene, bygger de den likevel. Alt etter hva kunden selv ønsker.

 I mai 2009 lanserte Rindalshytter sin nye hyttekolleksjon - LystHus. Lysthus er en moderne kolleksjon fritidshus, med en utforming som skaper en nærhet til omgivelsene gjennom store vindusfelt. I de store vindusflatene er det skyvedører med direkte utgang til svalgang og uteplasser slik at terskelen mellom inne og ute viskes bort.

 

Bygger'n avd. Rindal
Hyttebutikk har Rindalshytter hatt siden 1980-tallet. Nå er Rindalshytter medlem av Bygger'n, og har fått ny profil og reint byggvareutsalg. I den forbindelse startet de i 2009 ombygging av den gamle kapphallen til ny butikk. Trollheimsporten hadde denne saken om prosjektet. Butikken er det første du møter når du kommer til industriområdet i Bjergen, og hadde åpning 23. mars 2010 - les mer om det her. På bildet ser vi Hege og Emil Gåsvand fra den offisielle åpningsdagen.

 

Rindalshytter er medlem av Trollheimsporten, og du finner deres hjemmeside her. Her kan du finne mer informasjon om diverse prosjekter, leverandører, referanser osv. Vil DU bli medlem av Trollheimsporten? Klikk her. Alle våre medlemmer finner du ved å trykke deg inn her.

 

LYSTHUS-slice1_06
LystHus