Inge og Petter_mars2010

VIBO

Medlemsruletten nr 101

VIBO Entreprenør AS ble etablert 01.01.01, og viderefører all virksomheten til rindalsbedriften Landsem og Løfald Entreprenør AS og surnadalsbedriften M. Botten AS, med tradisjoner i henholdsvis entreprenøroppdrag siden 1971 og betong og boligbygging fra 1952. VIBO er medlem av Trollheimsporten og blir i dag presentert for dere lesere gjennom Medlemsruletten. Ønsker du å delta i Trollheimsporten med din bedrift eller din næringsvirksomhet? Klikk her for å bli medlem.Om VIBO
VIBO utfører alle typer byggeoppdrag i geografien fra Kristiansund til Orkanger. Eksempelvis har de nå jobbet med sine fire nøkkelferdige selveierleiligheter på Rindal sentrum - Haug Nedre - som ble ferdigstilt for knapt en måned siden. Samtidig er de i godt driv ved Vårsøg Hotell. I vinter var VIBO på jobb utenfor sin geografiske sone, da de tok et oppdrag i Trondheim. Britannia Hotell var i gang med bygging av en ny velværeavdeling, og hadde behov for VIBOs tjenester i en innspurtfase.

 

VIBO eies av JEBO AS (40%), Landsem og Løfald Entreprenør AS (40%) og Thams Holding AS (20%) (eies 100% av Chr. Salvesen & Chr.Thams´s Communications Aktieselskab 100%). Entreprenørvirksomheten ledes fra hovedkontoret i Rindal. Her utføres oppdrag innen offentlige bygg, næringsbygg, landbruksbygg og alle typer håndverkertjenester. Boligbygging ledes fra kontoret i Surnadal – medlem av Mesterhuskjeden. Utfører alle byggmesteroppdrag innen nybygg, ombygging, rehabilitering, flis og murarbeider, herunder også utførelse av tegneoppdrag.Etter mange år med eget tegnekontor har det blitt mange forskjellig prosjekter for VIBO. Det er verdt å nevne Surnadal Legehus som er tegnet og bygget av VIBO Entreprenør AS. Mai 2008 ble prosjektet tildelt Surnadal kommunes Byggeskikkpris.

 

VIBO ønsker til enhver tid å ha lærlingeplasser, og oppfordrer fagarbeidere til å sende jobbsøknad til VIBO. Bedriften har i løpet av årene hatt mange lærlinger. På deres hjemmesider kan vi lese en sak datert 25.11.2009, at det på den tiden var flere som hadde tatt fagprøven: Fersk fagarbeidere Kenneth Negård, Martin Holten Røen, Pål Skrøvseth og Terje Megård.

 

 

VIBO er medlem av Trollheimsporten, og du finner deres hjemmeside her. Her kan du finne mer informasjon om diverse prosjekter, leverandører, referanser osv. Vil DU bli medlem av Trollheimsporten? Klikk her. Alle våre medlemmer finner du ved å trykke deg inn her.