Letthusvogn

Letthus Rindal AS

Medlemsruletten nr 102

Medlemsruletten fortsetter å presentere alle Trollheimsportens trofaste medlemmer. Alle skal i løpet av 2011 - i tilfeldig rekkefølge - få en spalte her på Trollheimsporten. Disse bedrifene, lag og organisasjonene er altså medlemmer og betaler en årlig avgift. På denne måten får de en unik mulighet til å markedsføre seg her på Porte'n. Letthus Rindal tok over produksjon fra Moelven i 1992, og har siden oppstarten produsert over 1500 Letthus. De er nå Norges ledende produsent av mobile hvile- og spise- brakker, sanitærvogner og toalett for anlegg og større arrangement. Klikk deg videre for å lese mer!


Om Letthus Rindal
Letthus Rindal tok over produksjon fra Moelven i 1992, og har siden oppstarten produsert over 1500 Letthus. De er nå Norges ledende produsent av mobile hvile- og spise- brakker, sanitærvogner og toalett for anlegg og større arrangement. Deres mål er å utvikle og produsere de mest solide og brukervennlige arbeidsbrakkene på hjul til norske håndverkere. I tillegg til salg, tilbyr de også leasing av sine produkter.

Letthus Rindal as holder til på industriområdet i Stokkøyan, i samboerskap med Kjells VVS. Fra Rindal leverer de til hele Norge. Bl.a. har bedriften hatt leveranser til forsvaret, politiet, Svalbard og Grønland.

 

Tjenester
Letthus Rindal AS begynte i 2009 med utleie av toalettkabin og Letthus på hjul. På grunn av stor etterspørsel har firmaet Letthus i Rindal startet med utleie av toaletter og arbeidsvogner i tillegg til ordinært salg.

Letthus kan produsere en løsning tilpasset dine behov.
Letthus kan ivareta et godt arbeidsmiljø i kulda.
Letthus flyttes med egen bil. Det gir deg fleksibilitet og effektivitet.
Letthus på hjul reduserer kostnadene dine og øker overskuddet.
Letthusvognene har store flater som kan brukes til firmareklame.

 

Letthus Rindals mål er å utvikle og produsere de mest solide og brukervennlige arbeidsbrakkene på hjul til norske håndverkere.

 

Letthus Rindal as holder til på industriområdet i Stokkøyan Letthus Rindal er medlem av Trollheimsporten, og du finner deres hjemmeside her. Her kan du finne mer informasjon om diverse prosjekter, leverandører, referanser osv. Vil DU bli medlem av Trollheimsporten? Klikk her.