Kjell Tiset2 (2)

Kjell's VVS AS

Medlemsruletten nr 106

Kjell's VVS AS ble startet i 1987 av Gøril og Kjell Tiset i Rindal. Bedriften har i dag vokst seg stor, med hovedkontor og forretningsadresse i Rindal, samt en stor og fin Varme & Bad butikk med egen serviceavdeling i Trondheim. Kjell's VVS AS teller i dag 16 ansatte, hvorav to lærlinger. Kjell's VVS AS er medlem av Trollheimsporten, og blir i dag presentert gjennom Medlemsruletten. Gjennom 2011 vil Trollheimsporten presentere alle sine medlemmer, store som små. Helt fra oppstarten har bedrifter, lag og organisasjoner valgt å markedsføre seg gjennom Trollheimsporten. De betaler en årlig avgift, og er Portn's viktigste inntektsgrunnlag.

 

Varme&Bad er en landsdekkende rørleggerkjede med litt over 200 forhandlere. Kjell's VVS AS markedsfører seg som - din Varme & Bad forhandler i Rindal og i Trondheim, og Kjell Tiset har med sine ansatte vært lenge i bransjen.

 

Historie
Det hele startet i 1987, og da besto arbeidet i sanitærinnstallasjoner i boliger og utvendig vann og avløp. I 1994 startet utbyggingen av metanolfabrikken på Tjeldbergodden i Aure kommune. Kjell's VVS AS var et av de første firma som ble involvert i prosjektet med rørleggerarbeider for boligrigger.

I 1996 startet firmaet med bygging av nytt hovedkontor med lager, verksted og utstilling på Stokkøyan industriområde i Rindal med ferdigstillelse i oktober i 1997. I samme periode kjøpte firmaet industritomt på Tennhaugen industriområde like ved metanolfabrikken. Der ble det satt opp nytt bygg med lager, kontor og fem hybler.

I august 2007 åpnet Kjell's VVS AS en stor og fin Varme & Bad butikk i Trondheim. Til butikken er det tilknyttet egen serviceavdeling. Her tilbys alt innen sanitær rørlegging. De tilbyr også totalrenovering av bad.

 

Kjells VS AS har i dag 16 ansatte, herav to lærlinger. De utfører forøvrig alt innen rørlegging, sanitær-, sprinkler- og energianlegg. Den fremste oppgaven er å gjøre jobben akkurat slik du vil ha det, med det utseende du ønsker, og det prikkfrie grunnarbeidet du fortjener.

 

Kjell's er medlem av Trollheimsporten, og du finner deres hjemmeside her. Her kan du finne mer informasjon om diverse prosjekter, leverandører, referanser, ansatte osv. Vil DU bli medlem av Trollheimsporten? Klikk her. Alle våre medlemmer finner du ved å trykke deg inn her.