Polaris%20Kvammen%20500p

Polaris Nordmøre

Medlemsruletten nr 109

Polaris Nordmøre ligger så og si i grenseland mellom Rindal og Surnadal og tilbyr ATV, snøscooter, småmaskiner som traktorklippere, plenklippere, snøfresere, motorsager, tilhengere og sleder, ryddesager og tohjulinger på bestilling. Polaris Nordmøre er medlem av Trollheimsporten, og blir i dag presentert for dere lesere i Medlemsruletten. Kunne du tenkt deg å markedsføre din bedrift, lag eller organisasjon på Port'n? Trykk deg videre.

 

Polaris Nordmøre
Polaris Nordmøre ligger så og si i grenseland mellom Rindal og Surnadal og tilbyr ATV, snøscooter, småmaskiner som traktorklippere, plenklippere, snøfresere, motorsager, tilhengere og sleder, ryddesager og tohjulinger på bestilling. De har dessuten eget serviceverksted med fagarbeidere.

De vil være kompetente til å yte den beste service både til store selskap, selvstendig næringsdrivende, motorsportutøvere og den vanlige mann og kvinne i gata.

I tillegg ønsker de å være aktive lokalt i forhold til motorsport som er relevant til deres drift.

 

Verksted
Verkstedet reparerer og tar service på snøscooter, ATV, skog- og hageprodukter og motorsykkel/moped. De kan også under noen omstendigheter ta reparasjoner på bil/varebil/traktor. Polaris Nordmøre har fagarbeidere med bil-, landbruks-, og industrimekanisk utdanning, så de fikser det meste!

 

Av nettsidene kan en også lese at staben satser hardt innen motorsport både sommer og vinter, og har en tidligere norgesmester på laget; Olav Sæter som vant NM i Snowcross i 2006. Daglig leder Odd Inge Kvernberg har dessuten dratt i land en 5. plass i Midt-norsk mesterskap.

 

Du kan lese mer om Polaris Nordmøre på nettsidene deres.

 

 

 

demomaskiner
Demomaskiner.
DSCN4684_1024x768
Odd Inge 3
DSCN4683_1024x1358