Hytte2011 stand

El-Watch AS

Medlemsruletten nr 110

El-Watch AS ble etablert i 2002 av elektronikkingeniør Tor Ø. Skjermo, elektriker Ole Furuhaug og investerings-selskapet Lokalt Løft. De drives av en sterk servicefølelse og høye kvalitetskrav, og tror at service er minst like viktig for kunden som produktet i seg selv. Nå er de ute med et sålitter nytt produkt; justPHONE. El-Watch er medlem av Trollheimsporten, og i dag er de valgt ut til å bli presentert for dere lesere i Medlemsruletten. Har du gått glipp av noen medlemmer kan du finne alle HER.

 

Historie
El-Watch AS ble etablert i 2002 av elektronikkingeniør Tor Ø. Skjermo, elektriker Ole Furuhaug og investerings-selskapet Lokalt Løft. Grunnlaget var en ide om et brannovervåkningssystem for elektriske annlegg. En ide som foreløpig har resultert i en patent, og fortsatt er under utvikling.

Under utvikling av selskapet åpnet det seg muligheter for oppdrag innen elektronikk, automasjon og radiostyring, som er våre kjerneområder i dag.

 

Filosofi
El-Watch drives av en sterk servicefølelse og høye kvalitetskrav. De tror at service er minst like viktig for kunden som produktet i seg selv.

El-Watch fokuserer på kommunikasjon med kunden for å kunne tilby det best egnede produktet til den riktige prisen. El-Watch ønsker i større grad å være en samarbeidspartner og mener begge parter skal dra nytte av samarbeid.

 

El-Watch produkter
Alle El-Watch produkter er produsert i Rindal på Nordmøre, noe El-Watch er meget stolte av. Kvalitet og sikkerhet er det som kjennetegner alle deres produkter, det gir deg som kunde en god garanti. De utvikler egne produkter, men også på bestilling fra kunder. El-Watch jobber innenfor 4 hovedområder:
Styring
Sikring
Betaling
Innovasjon

 

justPHONE endelig i produksjon
Etter mange års utvikling har El-Watch nå ferdigstilt produksjonsmodellen av justPHONE, GSM-styrt bomlås. De har nå startet montering av de første anleggene.

justPHONE er en komplett GSM-styrt bomlås som drives av medfølgende solcellepanel, og passer derfor perfekt utenfor allfarvei. Den har innebygd batteri som tåler Norsk vinter.

justPHONE er perfekt som erstatning for gammeldags hengelås eller kostbare elektriske bommer.

 

Du kan lese mer om El-Watch ved å klikke deg inn på deres hjemmeside.