Pre-Bo

Pre-Bo AS

Medlemsruletten nr 111

Pre-Bo AS ble etablert sommeren 2009, og utfører det meste av tradisjonelle byggmestertjenester. Bedriften holder til i Surnadal, hvor de har kontor, lager og lokaler for elementproduksjon. Pre-Bo AS ble etter anbudskonkurranse tildelt oppdraget med bygging av nye Øye Barnehage, og du kan følge utviklingen her. pre-Bo AS er medlem av Trollheimsporten, og blir av den anledning presentert for dere lesere i Medlemsruletten som nr 111. Klikk deg videre for å lese mer om den relativt nyetablerte bedriften.

 

Om Pre-Bo AS
Pre-Bo AS ble etablert sommeren 2009, og utfører det meste av tradisjonelle byggmestertjenester.

 

Pre-Bo AS:
- utfører både nybygg, tilbygg, ombygging, restaurering, takskifting, etterisolering, vinduskifting osv.
- leverer de fleste av våre nybygg som prefabrikerte elementbygg.
- er forhandler av Vestlandshus.
- utfører også prosjektering og tegning av de fleste typer bygg. Vi tegner ditt hus etter dine egne ønsker, og tar også jobben med søknad om byggetillatelse.
- er godkjent lærebedrift, og har for tiden 1 lærling.
- er godkjent mesterbedrift:

 

Bedriften holder til i Industriveien 61 i Surnadal, hvor de har kontor, lager og lokaler for elementproduksjon.

 

Utstyr og lokaler for elementproduksjon er for tiden leid ut til Kvatro AS. Dette betyr at Pre-Bo fortsatt bygger de fleste av husene sine som elementbygg, men at de nå kjøper elementene fra Kvatro AS.

 

 

 

VestlandsHus
Pre-Bo AS er forhandler av Vestlandshus i Surnadal, Sunndal, Rindal og Hemne kommune.

Helt siden 1974 har VestlandsHusGruppen bygget trygge hjem til familier i hele vårt langstrakte land. Et VestlandsHus skal nemlig oppleves som det tryggeste huset å bygge, - og å bo i. I VestlandsHus er de jordnære, kvalitetsbeviste, og skal gjenspeile trygghet i alt de gjør.

Kjeden styres fra hovedkontoret i Ålesund (VestlandsHus AS), hvor alle fellestjenester er samlet. Den viktigste oppgaven til hovedkontoret er arkitekttjenester som hovedsakelig består av prosjektering av nye hustyper og kundetilpasninger av eksisterende hustyper. I tillegg ytes tjenester innen markedsføring og innkjøp.

 

Elementproduksjon
I sine lokaler i Industrivegen i Surnadal har Pre-Bo egen fabrikk for produksjon av veggelementer.

 

De kan tilby levering og montering av veggelement til eneboliger, større boligprosjekter, hytter, garasjer, redskapshus og andre typer bygg. Det Pre-Bo gjør er ganske enkelt å flytte fagmessig tradisjonelt håndverk inn under tak.

Bransjen setter stadig større fokus på byggeskader og bruk av miljøvennlige produkter, som også påvirker innemiljøet i den ferdige boligen. Elementene produseres under tak, fraktes til byggeplass, og huset kan være ferdig montert og tett i løpet av noen få dager. Dette reduserer risikoen for fuktskader betraktelig.

Fordi store deler av byggingen foregår inne i en fabrikkhall, kan dette utføres samtidig med at tomten klargjøres og alt grunnarbeid og fundamentering utføres. Noe som gir kortere byggetid, og lavere byggelånskostnader.

 

Pre-Bo AS har egen hjemmeside. Trykk deg inn her for å bli linket videre!