fagtrapp

A. Kvam AS

Medlemsruletten nr 114

Firmaet Alf Kvam var grunnlagt i 1980, den gangen var det i all hovedsak et rørleggerfirma. I 2006 ble firmaet aksjeselskap med navnet A. Kvam AS. Etter som årene har gått har fagområdene bare økt. Trollheimsporten har oppgjennom tidene fått mange trofaste medlemmer. Disse bedriftene og lag og organisasjoner i Rindal og Surnadal er medlemmer i Trollheimsporten og betaler en årlig medlemsavgift for å være inkludert i Trollheimsporten. Det er portens viktigste inntektsgrunnlag. For å kunne rette en ekstra takk til alle medlemmene tar vi dere lesere gjennom Medlemsruletten, der vi presenterer alle sammen. Trykk deg videre for å lese mer om A. Kvam AS.

 

Om A. Kvam AS
Firmaet Alf Kvam var grunnlagt i 1980, den gangen var det i all hovedsak et rørleggerfirma. I 2006 ble firmaet aksjeselskap med navnet A. Kvam AS.

Etter som årene har gått har fagområdene bare økt på, slik at nå i år 2007 har de muligheter for å ta på oss mange forskjellige oppdrag. Ingrid Kvam er daglig leder og det var faren Alf Kvam som starta bedrifta i 1980.

A. Kvam er en allsidig bedrift som satser på kvalitetsprodukter og slik presenterer de seg sjøl på de nye nettsidene:
"Vi ønsker å fremstå som en bedrift som satser på kvalitetsprodukter. Alt innen stål- og blikk konstruksjoner kan vi produsere etter ønskede tegninger og mål.

Våre ansatte har en bred og allsidig erfaring innenfor de ulike fagområdene, og nødvendige kurs og oppdateringer er foretatt bl.a. har vi sertifiserte sveisere. Sammen med dette monterer vi utstyr for treforedlingsindustrien som bla. ventilasjon, avsug og driver med industrirørlegging".

 

A. Kvam AS tar på seg oppdrag som:
- Rørlegging og sanitæranlegg i bolighus, (har sentral godkjenning )
- Prosjektering og montering av komplette varmeanlegg for vannbåren varme og fyring med biobrensel, for bolighus og industri.
- Industrirørlegging f.eks sprinkler, (har sentral godkjenning klasse 3)
- Sveising / platearbeid - Vanlig stål med sertifiserte sveisere. - Rustfritt. - Aluminium.
- Knekking av plater i kantpresse opp til T = 10mm L = 3700mm. - Knekking av tynnplater T = 1,25mm L = 2500mm - Valsing av plater T = 16mm L = 2500mm.
- Valsing av vinkler, flatjern med mer.
- Blikkenslagerprodukter som pipe-beslag,andre beslag til bygninger,stangfalstekking,kanaler for ventilasjon, mm.
- Stansing av hull i plater.
- Klipping av plater med T = 16mm L = 3000mm.
- Kapping i sag og skjæring av plater med optisk skjærebord. ( Gass eller Plasma ) - Maskinering som dreiing, fresing, boring, med mer
- Sandblåsing.
- Pulverlakkering. - Overflatebehandling av store og små deler
- Datategning / konstruksjon.
- Prosjektering av en del stålkonstruksjoner.
- Maskinbygging, automatiserte og manuelle. (PLS-styringer, luft teknikk, hydraulikk)


I tillegg har A. Kvam et bra utvalg i:
ü Stålprofiler som vinkler, flattstål, firkantrør, med mer.
ü Stålplater
ü Galvaniserte stålplater opp til 3mm
ü Aluminiumsplater
ü Festemateriell / skruer m.m.