DSCN4828_1000x1041

Drengen

Medlemsruletten nr 117

Drengen as lager brannvarslingsanlegg for landbruket. Bedrifta i Lomundalen med tre årsverk har 4000 gardbruk pr 2010, flest i Nord-Norge og på Jæren - dårligst Midt-Norge. Drengen har avtale med forsikringsselskapet If og i Norge er brannvarslingsanlegg i fjøs påbudt. Drengen as er medlemmer av Trollheimsporten og du finner dem her. Medlemsruletten fortsetter med å presentere alle Trollheimsportens trofaste medlemmer. Medlemmene er mange og Medlemsruletten kommer hyppig nå fram mot nyttår!

 

Om Drengen AS
Drengen as lager brannvarslingsanlegg for landbruket. Bedrifta i Lomundalen med tre årsverk har 4000 gardbruk pr. 2010, flest i Nord-Norge og på Jæren - dårligst Midt-Norge. Drengen har avtale med forsikringsselskapet If og i Norge er brannvarslingsanlegg i fjøs påbudt.

Kjell Tore Wanvik starta med brannvarslingsanlegg i 1975, traff ei jente i Lomundalen og tok med seg brannvarslingsanlegget fra Oppdal, starta selskapet Drengen as og produksjon i redskapshuset i samarbeid med forsikringsselskapet If.

 

I dag (2010) har Drengen 15 prosent av det norske markedet og blant anna Bygdøy Kongsgård på kundelista.
- Det er bra for cv'n det, og det blir mye reising, sa Kjell Tore Wanvik. På bildet ser vi Kjell Tore Wanvik t.v, sammen med Steffen Møkkelgård t.h

 

Samarbeid
- Vi jobber med et produkt som skulle vært produsert i andre land. Hovedenheten blir skrudd sammen i Lomundalen, mens elektronikken blir hentet fra mange steder, forteller Kjell Tore Wanvik.

Ellers er det Trollheim Vekst som har lageret gratis, mot at de får salget av plastrør til anlegget, fortalte Wanvik. Det vil si at logistikken ligger i Surnadal.

 

Foruten If bruker Drengen installatører på stedet når brannvarslingsanlegget skal monteres. Drengen tegner og prosjekterer anlegg for hvert enkelt fjøs og leverer utstyret til bonden gjennom servicepakker.