bente

#5 og b.young og Inc.

Medlemsruletten nr 122

#5, b.young og Inc. selger moteklær, sko og tilbehør og #5 har også sin egen kaffebar - Café Somti! Alle butikkene holder til i Amfi-senteret i Surnadal. Bente Krangnes Edvardsen er administrerende direktør i Bell Tekstil AS og daglig leder for #5, b.young og Inc. i Amfi-senteret i Surnadal.

 

Bente Krangnes Edvardsen er administrerende direktør i Bell Tekstil AS og daglig leder for #5, b.young og Inc. i Amfi-senteret i Surnadal.

b.young
b.young Surnadal åpnet i Amfi Surnadal november 2002, og har et godt utvalg i moteriktige dameklær for alle aldersgrupper.

I tillegg til b.young og Ichi selger butikken merker som 2 Biz, Culture, Floyd, Søs Jensen, Funaki, Marc Lauge, So nize og A&C.

b.young er opptatt av å tilby sine kunder kvalitetsklær til en gunstig pris. Her finner du nyheter hver uke fra butikkens supre leverandører.

 

Hold deg oppdatert om tilbud,varer og aktiviter hos b.young Surnadal på Facebook.

 

#5 - KLÆR OG KAFFEBAR
er et unikt konsept hvor du kan nyte en deilig kopp kaffe i "Cafe Somti", mens du handler det nye innen klær og tilbehør. Er du sulten eller har lyst på noe søtt, kan #5 tilby fantastisk bakverk fra Vårsøg Hotell!

Butikken - som har perfekt beliggenhet ved siden av b.young og Inc. - ble åpnet i november 2008, men reåpnet i nye lokaler i november 2010. #5 har godt utvalg i dame-, herre- og ungdomsklær, og fører følgende merker: Diesel, Jack & Jones, Outfitters Nation, Only, Sisters Point, Sorbet, Pieces.

 

Sjekk ut det spennende utvalget i #5 på Facebook.

 

Åpningstider
Åpningstider: Man-fre 10.00-19.00. Lør 10.00-16.00.

 

Julekalender
I hele desember gir de sine kunder kalendergaver. klikk deg inn på facebook gruppene for å finne gode tilbud hver dag!