Bæverfjord skibilde 1

Bæverfjord IL

Medlemsruletten nr 125

Bæverfjord IL er et lite idrettslag med cirka 220 medlemmer hovedsaklig fra Bæverfjord skolekrets, men sett i forhold til antall innbyggere på rundt 300 må dette sies å være bra! Med sin "sentrale" beliggenhet har klubben samarbeid med flere idrettslag når det måtte passe. Dette gjelder både Bøfjord IL, Betna IL, Surnadal IL og Halsa IL. Her kan det nevnes samarbeid med Bøfjorden IL i barnefotball (B-B), og "Barn i løypa". Skigruppa samarbeider tett med Betna IL, og til Surnadal IL rekrutteres unge talenter i f.eks fotball når Bæverfjord IL ikke lenger har tilbud (11-lag, junior og A-lag).

 

Om Bæverfjorden IL
Idrettslaget består av 3 grupper: Fotball, ski og tri, Nm. Aktiviteten vil naturlig nok svinge en del i en så liten klubb, men per dato er det høy aktivitet i alle gruppene.


Fotballgruppa
Fotballgruppa melder i år på 10-årslag og 12-årslag til spill i serie. I tillegg kan det bli påmeldt et knøttelag til spill i enkelte turneringer. Fotballeder er Frode Raaen. Lagleder 12-årslag er Mona Olesen og trener er Peder Brøske Moen. Lagleder 10-årslag er Gøran Rønning og trener Frode Raaen.


Skigruppa
Skigruppa har hatt en aktiv vinter, med gode treninger og mange konkurranser. Trener er Tore Sannes og gruppa ledes av Ann Kristin Engset. "Barn i løypa" har fått økt oppslutning etter nytenking av arrangementet i lag med Bøfjorden IL. Eva Sæterbø og Torhild Bæverfjord har ansvaret for dette arbeidet i laget.


Trimgruppa
Trimgruppa har hele 17 trimposter fordelt rundt i hele Bæverfjord krets. Turene varierer i utfordring, men de aller fleste er fine familieturer. Egen premiering etter et godt innarbeidet system. Maybrit Hakstad, Sverre Gravvold og Norunn Holten leder gruppa.

 

Ved Bæverfjord Stadion jobbes det med å renovere og utvide dagens brakke, som etterhvert skal huse kjøkken, kiosk-utsalg, toaletter og et lite møterom. Arbeidet utføres på dugnad, og arbeidet med kioskavdelinga vil bli prioritert dette året. Ellers er en skotthyllbane snart klar for bruk, rett øst for huset ved banen. Dette vil bli et "lavterskeltilbud" som alle kan bruke.

 

Styret i laget
Leder Magne Sollid
Nestleder Frode Raaen
Sekretær Norunn Holten
Kasserer Mona Rønning
Styremedlem Ann Kristin Engset

 

Arbeidet i Bæverfjord il skal preges av frivillighet, demokrati, lojalitet og likeverd. All idrettslig aktivitet skal bygge på grunnverdier som idrettsglede, fellesskap, helse og ærlighet.

mobilaksjonen 2011_550x383
Mobilaksjonen 2011.
turgutar[1]_1024x683
Turgutter.