G14 Søya IL -09

IL Søya

Medlemsruletten nr. 15

Idrettslaget Søya er medlem av Trollheimsporten, og vi vil i dag presentere idrettslaget i Trollheimsportens egen medlemsrulett. IL Søya ble stiftet på loftet oppe på "Saghaugen" på Kvanne den 21 mars 1919 av Anders A. Mo, Edvart Kvande Moøy, Olaf Østbø, Lars Østbø, Arne Røen, Einar L. Kvande, Johan Halle og Gunnar Nygård. Bli med i "ruletten" og bli bedre kjent med idrettslaget. På bildet ser vi forøvrig G14 på Norway Cup i 2009.

 

Idrettslaget og dets medlemmer (309 stk. per. 01.01.2011) har en sterk dugnadsånd, og har også benyttet den planlagt i inntektsinnbringende tiltak. Bl.a. gjennom salg av tjenester til Norsk Laksefestival noe som medfører en svært viktig inntekt til laget.

Idrettslaget har gjennom en årrekke hatt Surnadal Sparebank (tidligere Stangvik Sparebank og Surnadal og Stangvik Sparebank) som hovedsponsor for laget. Surnadal Sparebank har også vært en viktig bidragsyter til realiseringen av "Bankslettå" (en ballslette på ca. 50 x 30 meter - 7'er bane med kunstgressdekke og med gjerde og ballfangnett rundt)

IL Søya har ellers en tradisjon for å arrangere en vellykket "Søya-cup" i august hvert år. I 2010 var det ca. 1.000 som var innom i løpet av dagen, noe som gjør det til det største arrangementet i Idrettslagets historie. Idrettslaget har egen hjemmeside. Der kan du lese mer om laget, samt aktiviteter som rører seg rundt idretten. Hjemmesiden finner du HER.

 

Hovedstyre
Leder: Terje Haugen.
Nestleder: Svein Inge Kvande
Kasserer: Jostein Væge
Sekretær: Tore Gjul
Styremedlem: Kristin Bæverfjord
Varamedlemmer: Kåre Stenberg, Sverre Nes og Wenche Melkild.

Leder i fotballgruppa - Kenneth Bergstad
Leder i skigruppa - Jo Kvande Hansen
Leder i trimgruppa - Monika Nes
Leder i barneidrettsgruppa - Torill Bye
Økonomigruppa - Norunn Bergheim, Ingebrigt Røen og Svein Inge Kvande, (delt ansvar)

 

I tillegg har Idrettslaget Søya ett markedsutvalg som rapporterer til fotballstyret, en svømmegruppe som rapporterer til Trimgruppa - som har arrangert "Søyasvømming" i flere tiår - og dermed har bidratt til at svært mange i "Søyaland" tidlig har blitt fortrolig med vann.

Medredaktør Irene Karlstrøm skriev dette da ho starta medlemsruletten i fjor. Mye har skjedd i IL Søya etter den tid. Det kan du lese alt om her på deres heimesider. Sjå ellers under:

Over er styret oppdatert.

 

MEDLEMSRULETTEN
Vi er nå i gang med en ny presentasjonsserie her på Trollheimsporten. I løpet av 2011 presenterer vi alle våre trofaste medlemmer. Helt fra oppstarten har næringsliv, lag og organisasjoner - spesielt i Rindal - benyttet sjansen til å markedsføre sin virksomheten gjennom Trollheimsporten. Nå ønsker vi å gi noe tilbake.

Dette skreiv medredaktør Irene Karlstrøm i fjor da ho starta denne serien. Nå gjør vi en restart i Nye medlemsruletten, som du finner under På Porten på den grå menylinja når du er på Hovedsida på den raude.

Les tidligere artikler fra medlemsruletten
1.
Børset Bakeri AS
2. Kor Gøttj
3. NMK Surnadal og Rindal
4. Foldenfoto - Harald Egil Folden
5. Inga Dalsegg
6. Todalen.no
7. Torshall BA

8. Norsk Luft

9. AMFI Surnadal
10. PERIKOM

11. Solhaug Interiør
12. Sangkoret Tormod
13. Helgetunmarka Grunneierlag
14. Surnadal IL