rindalscreenHR_1024x342

Medlemsruletten nr. 22 - Rindal IL

Rindal IL ble stifta 5. desember 2012 og er sammenslåinga mellom IK Rindals-Troll, IL Rindøl og Rindal Fotballklubb. Alle disse tre var med i Trollheimsporten. Nå har Rindal IL lansert ny heimeside og er nr. 22 i Nye medlemsruletten.

Velkommen til Rindal IL sine nye nettsider!
Vi har nå slått sammen nettsidene til IK Rindals-Troll, IL Rindøl og Rindal Fotballklubb til nye sider for Rindal IL. Alt er ikke helt på plass, og vi tar gjerne i mot tilbakemeldinger på e-post: redaktor@rindalil.no.

Slik presenterer de seg sjøl med sine nye nettsider og i Nye medlemsruletten er Rindal IL neste ut. Atle Norli (til høyre) er leder av arbeidsutvalget, som eller består av nestleder Lisbeth Lillevik, økonomileder Pål Sande, sekretær Line Flåtten og styremedlemmene Oddbjørn Heggem, Åge Jonli og Jo Trønsdal Bævre. Avdelingene blir ledet av Håkon Solvik (ski), Anne Løset (handball), Jan Romundstad (friidrett), Morten Møller (fotball) og Harald Solvik (trim/tursti).

Den nye heimesida er inndelt slik at du lett finner fram til avdelingene fotball, friidrett, handball, ski, trim/tursti og barneidrett. I tillegg finner du egne faner for SmåtrollukaIK Rindals-TrollRindal FotballklubbIL Rindøl. Klikk på linkene og finn all historikken. Der er det mye idrettshistorie å øse av.

Småtrolluka har blitt en institusjon. Den er en av landets eldste idrettskoler, etablert av Eli Landsem i 1984 for å fremme jentefotball. Den utviklet seg raskt til å bli ei aktivitetsuke for både jenter og gutter. I løpet av årene har kjente fotballstjerner deltatt som instruktører og noen av dem har faktisk vært med som deltakere som barn!

Ellers er de største arrangementene for der nye idrettslaget i Rindal: Nordmarkløpet, RindølrennetTrollheimsløpetRindals-CupLina Roindt og Rindalsrennet.

Leit og les meir sjøl på de nye sidene til Rindal IL.

Vi er nå i gang med en ny presentasjonsserie her på Trollheimsporten. I løpet av 2011 presentererrte vi mange av våre trofaste medlemmer. Helt fra oppstarten har næringsliv, lag og organisasjoner - spesielt i Rindal - benyttet sjansen til å markedsføre sin virksomheten gjennom Trollheimsporten. Nå ønsker vi å gi noe tilbake.

Dette skreiv medredaktør Irene Karlstrøm i 2011 da ho starta denne serien. Nå gjør vi en restart i Nye medlemsruletten, som du finner under På Porten på den grå menylinja når du er på Hovedsida på den raude. Dette var IK Rindals-Troll, IL Rindøl og Rindal Fotballklubb en del av. Nå er alle tre innafor paraplya til Rindal IL.

Les tidligere artikler fra medlemsruletten
1.
Børset Bakeri AS
2. Kor Gøttj
3. NMK Surnadal og Rindal
4. Foldenfoto - Harald Egil Folden
5. Inga Dalsegg
6. Todalen.no
7. Torshall BA

8. Norsk Luft

9. AMFI Surnadal
10. PERIKOM

11. Solhaug Interiør
12.
Sangkoret Tormod
13.
Helgetunmarka Grunneierlag
14.
Surnadal IL
15.
IL Søya
16.
Bondelagets Regnskapskontor
17. PuzZle - ungirindal.no
18. Tørset Malerservice
19. Auto R-65 Rindal
20. Trollheim Vekst