Attanova

Rindal kino

Medlemsruletten nr. 23

Rindal kino ligger i flerbrukshuset Rindalshuset i Rindal. "Attanova" er namnet og er en kombinert kino og kultursal. Attanova har amfi med plass til 133 personer. Scena er på 67 kvadratmeter med moderne lys- og lydutstyr. Kultursalen er oversiktlig og intim. Passer godt for konferanser, foredrag og små kulturforestillinger.

Om kinoen
Rindal kino ligger i Rindalshuset, og har en kinosal på 133 seter. På lydsiden bruker de en Dolby CP650 prosessor (Dolby Digital). Attanova kan kjøre flere ulike lydsystemer. Rindal kino har egen hjemmeside, der kan du lese alt om kinoen og dens kapasitet.

 

Rindal kino digitaliseres
Nå er det snart klart for Rindal kinos etterlengtede digitalisering.  Dette skjer i siste uka av mars. En digitalisering vil både forenkle visningene, og forhåpentligvis føre til lettere tilgang av ferskere film. Rindal kino er spente på løsningen, og håper også det kan gi kinoen et lite løft utover 2011. De første visningen i digital utgave vil være den norske familiefilmen "Jørgen + Anne er sant" og den nye "Änglagård"-filmen.

Rindal kino har som regel faste visninger hver helg. Men noen ganger forekommer det også ekstravisninger på andre ukedager. Rindal kino oppdaterer jevnlig sine hjemmesider, og der kan også du holde deg oppdatert på hvilke filmer som kommer.  

Aldersgrenser
Gjeldende alderskategorier ved kinobesøk er: tillatt for alle, syv år, elleve år, femten år og atten år. Barn og unge kan være inntil tre år yngre enn aldersgrensen for filmen, såfremt de er i følge med voksne. Dette gjelder ikke 18-års grensen som er absolutt

Vi er nå i gang med en ny presentasjonsserie her på Trollheimsporten. I løpet av 2011 presenterer vi alle våre trofaste medlemmer. Helt fra oppstarten har næringsliv, lag og organisasjoner - spesielt i Rindal - benyttet sjansen til å markedsføre sin virksomheten gjennom Trollheimsporten. Nå ønsker vi å gi noe tilbake.

Dette skreiv medredaktør Irene Karlstrøm i 2011 da ho starta denne serien. Nå gjør vi en restart i Nye medlemsruletten, som du finner under På Porten på den grå menylinja når du er på Hovedsida på den raude.

Og siden Irene skreiv dette er kinoen i Rindal digitalisert. Det har gjort alt mye enklere i Attanova.

Les tidligere artikler fra medlemsruletten
1.
Børset Bakeri AS
2. Kor Gøttj
3. NMK Surnadal og Rindal
4. Foldenfoto - Harald Egil Folden
5. Inga Dalsegg
6. Todalen.no
7. Torshall BA

8. Norsk Luft

9. AMFI Surnadal
10. PERIKOM

11. Solhaug Interiør
12.
Sangkoret Tormod
13.
Helgetunmarka Grunneierlag
14.
Surnadal IL
15.
IL Søya
16.
Bondelagets Regnskapskontor
17. PuzZle - ungirindal.no
18. Tørset Malerservice
19. Auto R-65 Rindal
20. Trollheim Vekst
21. Rørvatnet Vel
22. Rindal IL