P6270185_560x420

Rindal Kunstlag

Medlemsruletten nr 61

Medlemsruletten er tilbake etter sommerferie. Vi skal utover høsten 2011 presentere resten av Trollheimsportens medlemmer. Helt fra oppstarten har bedrifter, lag og organisasjoner valgt å markedsføre sin virksomhet gjennom Trollheimsporten. Nå ønsker vi å gi noe tilbake, og presenterer alle til folket gjennom Medlemsruletten! Sist ute i ruletten før sommeren tok til var Bunnpris Rindal. Vi fortsetter der vi slapp, og skal i dag ta en tur innom Rindal Kunstlag, som er medlem nr. 61.


Om Rindal Kunstlag
Rindal Kunstlag ble startet i 1991. Kunstlaget har altså 20-årsjubileum i 2011. I jubileumsåret har laget 50 medlemmer.

Rindal Kunstlag har to utstillinger hvert år, ei i Kulturvøkku og ei i månedskifte november – desember, kalt juleutstilling. I tillegg planlegges en utflukt hver høst.

Under Kulturvøkku 2011 hadde Rindal Kunstlag utstilling med akvareller av Morten W. Gjul, som åpnet på Rindal Bygdemuseum 25. juni. Jubileet ble også feiret med flere foredrag.

 



OLYMPUS DIGITAL CAMERA         Styret 2011
Kristin Langli - leder
Else Marie Sandø - sekretær
Helene Marie Nergård - kasserer
Eli Raaen Nergård - styremedlem
Britt Løfald - styremedlem
Berit Bolme Reitan - varamedlem

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 


Medlemsruletten
I løpet av 2011 presenterer vi alle våre trofaste medlemmer. Helt fra oppstarten har næringsliv, lag og organisasjoner benyttet sjansen til å markedsføre sin virksomheten gjennom Trollheimsporten. Vi ønsker å gi noe tilbake gjennom medlemsruletten.

De ferskeste presentasjonene finner du også under fanen På Porten --> Medlemsruletten.