BGDAKV~2

Oldtimers

Medlemsruletten nr 66

Trollheimsporten fortsetter sin vante gang med presentasjon av alle sine trofaste medlemmer. Helt siden starten har bedrifter, lag og organisasjoner valgt å markedsføre sin virksomhet gjennom Trollheimsporten. Gjennom Medlemsruletten ønsker vi å gi noe tilbake. Dagens medlem - nr 66 - er et firemanns orkester med tre fastboende- og én utflyttet rindaling som satser på å spille låter som er gode å danse etter og gode å høre på. Trykk videre for å lese mer om Oldtimers.

 

Om Oldtimers
Oldtimers er et firemanns orkester med tre fastboende- og én utflyttet rindaling. Medlemmene i Oldtimers startet i forskjellige band. Ingebrigt og Lars Landsem startet i Protectus, Einar Lillegård var støttespiller i tenåringsbandet Protectus, i tillegg til at han spilte i Avsets. Etter hvert ble også Ingebrigt Landsem med i Avsets, som skiftet navn til Avsets trio i 1974. I 1979 ble Magne Lillegård (trommer) med i bandet som fikk spillejobber i fleng.

Navnet Oldtimers kom i 1988 etter at Lars Landsem tok over trekkspillet etter Lars Tangvik. De fortsatte med samme besetning fram til 1994 da Torger Jonli gikk over til Asbølls. Siden 1994 har Oldtimers hatt samme firemanns besetning med Lars og Ingebrigt Landsem og Einar og Magne Lillegård.

 

Bandet
Når det gjelder repertoar, har Oldtimers mye å velge i. De spiller gjerne musikk som har fått noen år på baken, og kan vise en spennvidde som nærmest går fra Jens Book Jensen til Who og Small Faces.

I mellom ytterpunktene finner vi gammeldans med trekkspill og sang, ellers gamle Ole Ivars, Sven Ingvars, Hermans Hermits, Searchers, Beatles, Everley Brothers, Elvis, Carl Perkins og Bill Haley, Small Faces, Status Quo, Creedence og andre, samt gamle countrylåter og countryrock (Jim Reeves, Bobby Bare, Mavericks, Bellamy Brothers, Christie).

 

Slik får du tak i Oldtimers
Alle er bookingssjefer i Oldtimers, får du ikke tak i den ene, kan du alltids prøve den andre.
Lars Landsem mob: 997 18 143, epost: larland@start.no
Ingebrigt Landsem tlf: 71 66 51 16
Einar Lillegård, tlf: 71 66 68 10 el. mob: 908 36 56
Magne Lillegård tlf: 71 66 56 76 el mob: 971 01 257, epost: mlilleg2@online.no