Hvithgfoss2_1

Foss Snekkeri AS

Medlemsruletten nr 67

Foss Snekkeri AS er et solid og moderne selskap med kjøkkeninnredninger som spesialfelt. Les mer om hvordan en ung Magnar Foss drømte om å bli snekker og leder for egen bedrift. 15 år etter var det virkelighet, og i 2000 feiret bedriften Foss Snekkeri 40 års jubileum.


Om Foss Snekkeri
Foss Snekkeri AS ble stiftet 1. januar 1955 av Snekkermester Magnar Foss.

Drømmen om egen bedrift startet tidlig. I 1940 fikk den unge Magnar en oppgave på skolen; "Meg selv om 25 år"! Magnar skrev: "Jeg var for lengst blitt ferdig med læretiden og var blitt snekkermester i møbelsnekkerfaget og leder for en fabrikk. Jeg hadde besøk av en kunde og vi hadde nettopp skrevet under en kontrakt på en større leveranse". Han fortsatte: "Fra et idyllisk hus oppe på en liten bakke ovenfor fabrikken smilte og vinket min lyse, gode kone"!

Disse ordene er hentet fra Magnar Foss sine erindringer, utgitt i forbindelse med bedriftens 40 års jubileum i 2000.

 

Morten Foss i Foss snekkeri Sjef og eierProdukter og tjenester
Bedriften produserte i mange år dører og vinduer, innredninger til butikker samt kjøkken. Fra midten av 60-tallet ble bedriften spesialisert innen kjøkkeninnredninger. På 70-tallet kom sønnen Morten inn i bedriften. Morten fokuserte sterkt på produktforbedringer, produksjonsrasjonalisering, distribusjon og innføring av dataverktøy. Allerede i 1984 hadde man et for den tiden avansert datasystem, som automatisk kunne lage tilbud ut i fra planløsninger.

I 2004 ble enda et selskap i Foss-gruppen opprettet, denne gang med fokus på benkeplateproduksjon. Et helt spesielt produkt er plater med "3D-listing", en kantlistteknologi som gjør det mulig å skape et helt nytt utseende på benkeplater. Foss Snekkeri AS er et aktivt medlem i Norform Gruppen AS.

 

Kontakt
Foss Snekkeri AS
7336 Meldal

Telefon: 72 49 58 00
Telefax: 72 49 58 01
post@fossline.no

 

Foss Snekkeri har egen hjemmeside som du kan titte innom. Les mer om alt de har å tilby av kjøkken, bad, garderobe og benkeplater. Der kan du også se hvor forhandlerne holder sted og du kan laste ned eller bestille katalog. Nettsiden finner du HER.

 

Medlemsruletten er i gang igjen etter sommerferien. Du kan alltid lese gamle artikler ved å klikke deg inn fra forsiden på Trollheimsporten: På porten, og videre til Medlemsruletten.

HvitFylling2_1
NorformBasisGlatthvit_1