Vårsøg Hotell resepsjon

Vårsøg Hotell

Medlemsruletten nr 72

- Utgangspunkt for dine opplevelser. Vårsøg Hotell ønsker velkommen til en reise inn i Vårsøglandet. I et helt ny-renovert hotell byr de på spennende rom i ei unik innpakning, der naturen og kulturen er de sentrale elementene. Vårsøg Hotell er medlem av Trollheimsporten, og er tilfeldig utvalgt av Medlemsruletten til presentasjon nr 72. Kunne du tenkt deg å blitt medlem av Trollheimsporten? Det er veldig enkelt - Trykk her.


Velkommen til Vårsøg Hotell
Vårsøg Hotell ønsker velkommen til en reise inn i Vårsøglandet, som rommer to riker; et ytre og et indre. Det ytre Vårsøglandet er geografisk, og ligg i vakre Surnadal på Nordmøre. Det indre Vårsøglandet er et mentalt landskap, prega av glad forventning til nye spirer og opplevelser.

Vårsøg Hotell byr deg begge disse rikene. Europas reneste luft og vatn får du på kjøpet. (Sitat frå boka ”Vårsøglandet”, av Svein Sæter.)

I et helt ny-renovert hotell byr de på spennende rom i ei unik innpakning, der naturen og kulturen er de sentrale elementene.

Om du er ute etter et trivelig sted for et møte eller konferanse, om du ønsker avkobling med opplevelser i naturen, eller om du vil delta på et av våre mange kulturarrangement, så er Vårsøg Hotell det rette valget for deg!


Veibeskrivelse
Den enklaete måten å komme til Surnadal på, er å kjøre bil.

Fra Trondheim kjører du sørvest på fv65 gjennom Orkdal og Rindal. Fra Oslo følger du E6 til Oppdal, fv70 til Sunndalsøra og vidare fv670 til Surnadal.

Om du kommer fra Molde eller Kristiansund kjører du gjennom Krifast og videre E39 til Halsa og så videre på fv65 til Surnadal. Fra Molde kan du òg kjøre fv62 om Sunndalsøra.


Overnatting
Vårsøg Hotell har 40 helt nye rom der nordmørsnaturen er tatt med inn i romma. I tillegg er det 30 rom som har fått nye senger. Totalt 70 rom med ca 150 sengeplassar.
Det er to enkeltrom, ellers er alle romma dobbeltrom.

Vårsøg Hotell Open dag 11_800x554
Musters pub.
Vårsøg Hotell Open dag 15_800x494
Vårsøg Hotell Open dag 3_800x1202
Vårsøg Hotell Open dag 6_800x558