logo landbruk_710x186

Indre Nordmøre Landbrukstenester

Medlemsruletten nr 73

Indre Nordmøre landbrukstenester er et avløysarlag for Surnadal, Rindal og Halsa kommuner. Fra 01.01.2008 tok avløysarlagene over landbruksvikartjenesten, og de har i dag 4 vikarer. Indre NOrdmøre Landbrukstjenester er medlem av Trollheimsporten, og blir gjennom Medlemsruletten presentert for dere lesere.


Om Indre Nordmøre Landbrukstenester
Indre Nordmøre Landbrukstenester er et avløserlag for Surnadal, Rindal og Halsa kommuner. De har hovedkontor på Landbrukshuset i Surnadal og avdelingskontor i Rindal. I Surnadal er kontoret åpent hver dag, og i Rindal mandag og tirsdag.

Fra 01.01.2008 tok avløserlaga over landbruksvikartjenesten, og de har i dag 4 tilsatte vikarer.

 

Vikarer
Surnadal: Landbruksvikar er Anders Løfaldli.
Rindal: Mads Løfaldli, 50% stilling. Lars Jakob Løset, 50% stilling.
Halsa: Rolf Kristian Blekken, 50% stilling.

For å få landbruksvikar må du ringe kontoret og ikke direkte til vikarene. Sykdom blir prioritert, men dersom de er ledig kan du også beytte vikarene til ferie og fritid.


Styre 2011
Torbjørn Amundsgård, Rindal, styreleder
Endre Roaldset, Surnadal, nestleder
Gerd Eva Løkås, Rindal, styremedlem
Egil Henden, Halsa, styremedlem
Rolf Kristian Blekken, Halsa, ansattes representant.

 

1.vara: Per Gudmund Bøe, Surnadal
2.vara: Terje Hestnes, Halsa

 

Formålet med Indre Nordmøre Landbrukstenester
Lagets hovedoppgave er å skaffe avløsing slik at medlemmene får regelmessig fritid, avlastning i onnetider og avløsing under sykdom m.m.

Laget kan også administrere/koordinere andre former for samarbeidstiltak som kan være med å bedre medlemmene sitt driftsresultat, arbeidssituasjon og velferd. Det kan også være naturlig å yte andre tjenester som styrker landbruket eller være utviklende for nærmiljøet.


Hvem kan bli avløser?
Alle som har fylt 16 år, jenter og gutter, kan bli avløsere. Selv om du ikke har erfaring kan du bli avløser dersom du har lyst å stelle med dyr. Avløserlaget arrangerer kurs etter behov, bonden vil også hjelpe deg med opplæring. Ellers blir det lagt vekt på at avløseen er pålitelig.