DSCN5774-kopi_250x331

Rindal Regnskapskontor

Medlemsruletten nr 76

Medlemsruletten fortsetter sin presentasjon av alle Trollheimsportens medlemmer. Vi har kommet til nr 76 i det tilfeldig utvalget av medlemmer, og i dag skal vi bli bedre kjent med Rindal Regnskapskontor.


Om Rindal Regnskapskontor
Rindal Regnskapskontor er et autorisert og godt etablert regnskapskontor som holder til i moderne lokaler midt i Rindal sentrum. Det er to personer som arbeider ved regnskapskontoret:

Jan Bævre, er autorisert regnskapsfører og eier av firmaet. har 2 års utdannelse innen økonomi og administrasjon fra Trondheim Økonomiske Høgskole, samt 1/2 årig revisjonsstudium. Har 23 års erfaring innen regnskap og økonomi, og drevet i regnskapsbransjen siden 1987. Drevet eget regnskapsfirma siden 1990. Astri Staveli, regnskapsmedarbeider. Ansatt 1. oktober 2001. har regnskapserfaring fra privat næringsliv.

 

Rindal Regnskapskontor yter tjenester til et vidt spekter av kunder innen alle bransjer og selskapsformer, med unntak av landbruk. At Rindal Regnskapskontor er autorisert regnskapsfører (ARF), betyr tilsvarende at firmaet har medarbeidere som tilfredsstiller autorisasjonskravene til utdannelse og praksis, i tillegg til at de er medlemmer av NARF (Norges Autoriserte Regnskapsføreres Forening).

 

Rindal Regnskapskontorets tjenester
Tjenestene kan tilpasses den enkelte bedrift sine behov og ønsker. Sammen med kunden avtales det hvilke tjenester regnskapskontoret bør utføre, og hvilke tjenester kunden selv kan utføre.

Tjenestene er delt inn i fem ulike grupper: Regnskap og regnskapsførsel, fakturering, lønn, årsoppgjør og selvangivelse, økonomisk rådgivning og konsulentbistand.

 

KONTAKT OSS
Ønsker du mer informasjon kan du ta kontakt, eller besøke oss.
Besøksadresse: Rindalstorget, 6659 Rindal
Postadresse: Postboks 57, 6659 Rindal
Organisasjonsnummer: NO 971 005 203 MVA
Telefon: 716 65 681 Telefaks: 716 65 561
E-post: post@rindalregn.no
Internett: http://www.rindalregn.no