Kårliåsen 1

Kårliåsen Hytteområde

Medlemsruletten nr 78

Det å ha hytte i Kårliåsen betyr at du får mer tid til det du har lyst til å gjøre, som å være sammen med familien, oppleve naturen og dyrke din hobby. Kårliåsen Hytteområde ligger i Rindal kommune, beliggende (450 moh) i vakre omgivelser. Kårliåsen Hytteområde, med Marvin Røen, er medlem av Trollheimsporten, og er dagens presentasjon i Medlemsruletten.


Om Kårliåsen Hytteområde
Kårliåsen Hytteområde er en del av Tørsetmarka hytteområde, og ligger i Rindal kommune. 90 km sør for Trondheim i retning Molde og Kristiansund og 15 km fra fylkesgrensa mellom Sør-Trøndelag og Møre og Romsdal.

Beliggende (450 moh) i vakre omgivelser, med panoramautsikt mot Trollheimen i sør, Løfaldfjella i øst og mot Skåkleiva (768 moh) i nord.

 

Hytteområdet Kårliåsen er regulert med 51 hyttetomter, og er bevokst med prektige furutrær, vakker fjellbjørkskog og har meget gode sol- og utsiktforhold. Det er et stort mangfold i utfartsterrenget sommer som vinter med flotte muligheter for jakt, fiske og friluftsliv. Rindal er rikt på preparerte skiløyper og merkede turstier. Hytteområdet har lett adkomst med utbygd helårsvei.

 

Marvin Røen kan i forhold til hytteområdet tilby:

Byggeklare hyttetomter (Salg/bygsling)
Hyttebygging
Søknader og papirarbeid inn mot kommunen
Grunnarbeid
Tilkjørsel av materialer
Snøscooter-transport

Røen kan også formidle hytter fra hytteleverandøren Rindalshytter.

 

En del av tid til å leve
Det å ha hytte i Kårliåsen betyr at du får mer tid til det du har lyst til å gjøre, som å være sammen med familien, oppleve naturen og dyrke din hobby.

Det er kort vei (ca 5 km) til Rindal sentrum. Der alt av tjenestetilbud er å få. Slikt som kommunale tjenester, butikk, bank med minibank, museum og badeplass. Rindalshuset med svømmebasseng, badstue, skytebane, klatrevegg, kino og bibliotek

Turhytta "Tørsåsløa" som er åpen for alle ligger ca 1 km fra hyttefeltet der det er oppkjørte løyper med tråkkemaskin om vinteren i regi av Tørsåsen Vel.

 

 

 
Kårlikjellarn
Ei kalkgrotte som ligger nede ved Kårvatnet ca 10 minutter gange fra hytteområdet. Her har en muligheter til å oppleve skikkelig spennende grottevandring. Åpningen er litt lav i starten, men så åpner det seg innover i fjellet og en vil til slutt kunne se dagslys i den andre enden.

 

 

grotta4
Inne i Kårlikjellarn.
marka1
Marka.
rypejakt
Rypejakt.
Marvin
Marvin Røen.