surnadal_golfklubb_04

Surnadal Golfklubb

Medlemsruletten nr 81

Surnadal Golfklubb ble stiftet i 2000 og har siden den gang hatt en trofast og stadig voksende medlemsmasse. Klubben har jobbet jevnt og trutt med rekruttering av nye medlemmer, kurs- og treningsaktiviteter - og minst bygging av egen flott golfbane. Surnadal Golfklubb er medlem av Trollheimsporten og blir i den forbindelse presentert for dere lesere i Medlemsruletten. Vil du med din bedrift, lag eller organisasjon markedsføre din virksomhet her på Trollheimsporten? Klikk her for å bli medlem.


Om Surnadal Golfklubb
Surnadal Golfklubb ble stiftet i 2000 og har siden den gang hatt en trofast og stadig voksende medlemsmasse. Klubben har jobbet jevnt og trutt med rekruttering av nye medlemmer, kurs- og treningsaktiviteter - og minst bygging av egen flott golfbane.

Surnadal Golfpark ble åpnet som 6-hulls bane 19. august 2006, og utvidet til 9-hulls sommeren 2008. Og allerede i den første sesongen var det meget godt besøk av både lokale medlemmer og gjestespillere på den spennende banen. Klubben har i dag ca 1000 medlemmer over hele landet.

 

Surnadal Golfklubb ble stiftet etter initiativ fra Jon Einar Botten, og klubbens første styreleder var Børre Tangen. Det første året jobbet klubben aktivt med å få til golfbane på Syltøran i nedre Surnadal, ikke langt unna fotballbanen og søppelfyllingen. Men da kommunen sa nei til dette alternativet, samtidig som initiativtaker Botten dessverre gikk bort, gikk "lufta ut av" styret i klubben og aktiviteten var lav en periode. Det ble valgt nytt styre med Knut Haugen som styreleder høsten 2002. Klubben ble året etter innmeldt i Norges Golfforbund, og startet samtidig et arbeid med stor kursaktivitet og aktiv verving av nye medlemmer. Samtidig som flere nye banealternativer kom på bordet og ble vurdert grundig av styret.

Til slutt falt valget på Kvanne (ca 15 km fra Surnadal sentrum), der klubben nå har bygget en flott 9-hulls golfbane på garden Mo. Etter en lengre periode med planlegging for å få økonomien på plass kunne byggingen starte i 2005. De 6 første hullene ble åpnet 19. august 2006, og tre år senere ble Surnadal Golfpark utvidet til 9-hulls bane i 2008. Samtidig har klubbstyret jobbet aktivt med å utvikle klubben, arrangere kurs og turneringer, og ikke minst å rekruttere nye medlemmer fra hele landet.

Geir Garte overtok ledervervet etter Knut Haugen i 2008.

 

Medlemskap
A - Fullt medlemskap voksen - med spillerett (årskort) 2690,- Fritt spill
B - Fullt medlemskap barn/ungdom - med spillerett 1300,- Fritt spill
C - Greenfeemedlemskap voksen 490,- Full greenfee
D - Greenfeemedlem barn / ungdom < 20 år / student 300,- 1/2 greenfee
E - Familiemedlemskap (2 voksne + x barn) - spillerett 4980,- Fritt spill
F - Familiemedlemskap (2 voksne + barn) 980,- Ord. greenfee

 

Golfkortet
Golfkortet skal brukes av alle medlemmer i norske golfklubber og er deres ID i golfmiljøet. Informasjonen som ligger i golfkortet brukes til å identifisere spilleren. Det ligger ingen handicapinformasjon i selve kortet. Dette blir hentet frem fra sentraldatabasen når spilleren logger seg på personlig profil eller golfbox.
•Kortet trekkes når spilleren ankommer golfbanen for spill. Spilleren kan her registrere seg for spill og bestemme om runden skal være handicaptellende.
•På golfbanen når spilleren logger seg på via en touchskjerm, brukes golfkortet til pålogging. Ved pålogging via en ekstern pc, bruker spilleren brukernavn og passord. Passord og brukernavn fås ved å kontakte klubben.

 

 

03
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Golfens dag.
kjell øyen
Kjell Øyen.
golf2
Golfparken.