forsidebildehjemmeside-3-1a

Prosit Design og Kommunikasjon

Medlemsruletten nr 83

Prosit design og kommunikasjon AS er en relativt nyetablert bedrift som drives av Bente Groeggen og Martine Svendahl Kvam. De har kompetanse innenfor grafisk design, web og folie. Prosit er med fra idé til ferdig produkt, og skal sørge for at akkurat ditt produkt skal GAGNE! Prosit er medlem av Trollheimsporten, og er dagens gjest i Medlemsruletten. Trykk deg videre for å lese mer om bedriften som er ute etter å lage noe som kunden har bruk for.


Om Prosit Design og Kommunikasjon
Prosit design og kommunikasjon begynte som smått å etablere seg våren 2010 og i midten av august 2010 kjøpte de aksjene til Elin Vullum, tidligere daglig leder av Vullum Design. Vips, så var Vullum Design AS blitt Prosit design og kommunikasjon AS. Prosit ønsker å videreføre tradisjonene fra Aspli Grafiske igjennom 18 år, og Vullum design i 3 år. Likevel skal de prøve å være nyskapende og moderne for å finne nye løsninger som skal gagne din bedrift.


Bente Groeggen er utdannet grafisk formgiver fra Næringsakademiet, og har i tillegg studert serviceledelse.
Martine Svendahl Kvam er utdannet grafisk formgiver fra Næringsakademiet, og har en bachelor i Digital medieproduksjon fra Høgskolen i Hedmark.

Visste du at prosit betyr; ”MÅTTE DET GAGNE”? Det er sentralt hos bedriften. De er ute etter å lage noe som kunden har bruk for, noe som gjør nytte for seg. Prosit satser på kvalitetsprodukter, god service og en god porsjon kreativitet for å gjøre akkurat det.

 

Grafisk Design
Prosit utfører det meste innen grafisk design og er med under hele prosessen, fra idé til ferdig produkt. De skal sørge for at akkurat ditt produkt skal GAGNE! De har flinke og erfarne samarbeidspartnere på trykk og ferdiggjøring.

 

Skilt og Dekor
Prosit leverer både bildekor, vindusdekor, båtdekor, klesdekor og solskjermingsfasader. De leverer skilt i akkurat den størrelsen dere måtte ønske. Trenger din firmabil ny profileringsfolie? Eller skal dine ansatte ha jakker med firmaets logo? -Vi tar jobben.

NB! Prosit har en ny Jaguar folieskjæremaskin i 130 cm bredde! I tillegg har vi egen varmepresse for klær.

 

Web
Førsteinntrykket er ofte avgjørende for om potensielle kunder blir værende på din hjemmeside. Plassering av logo, grafiske elementer, fargevalg, og selvforklarende menyer, har alle stor betydning for hvordan kunden oppfatter deg og dine tjenester. God webdesign gjør hjemmesiden din brukervennlig dvs. at kunden enkelt finner frem til den informasjonen de er ute etter.

 

 

Kontakt

Adresse:
Rindalsvegen 15A
Postboks 122
RINDAL 6657

E-post:
post@prosit-design.no

Telefon:
+47 71 66 50 80

Mobil:
+47 922 49 060
+47 996 18 085


Informasjon:
Nye åpningstider! Vi har åpent mandag til onsdag 10.00 - 16.00. Torsdag og fredag etter avtale.