Storvatnet 1

Storvatnet Furuhaugmarka

Medlemsruletten nr 95

Storvatnet hytteområde ligger i Furuhaugmarka ved fylkesgrensa langs riksvei 65 fra Meldal til Rindal. Reisetid fra Trondheim er 1 time og 30 minutter. Inge Storås, Jarle Negård og Ottar Negård tilbyr fire tomter i Storvatnet hytteområde i tillegg til det du ellers finner i Furuhaugmarka. Ønsker du å delta i Trollheimsporten med din bedrift eller din næringsvirksomhet? Klikk her for å bli medlem. Eller er du medlem av en organisasjon eller et lag eller lignende som har sin virksomhet i Rindal, Surnadal eller andre kommuner? Benytt da sjansen til å markedsføre virksomheten gjennom Trollheimsporten!

 

Om Storvatnet Furuhaugmarka
Området er sentralt beliggende med god tilgang til småviltjakt og fiske. For de som ønsker å prøve laksen er det kort reiseavstand til Orkla og Surna. Området ligger godt til rette for et aktivt friluftsliv både sommer og vinter.

Rindal er godt kjent for sitt aktive turmiljø med mange fine turalternativer. Nordmøre har en aktiv turistforening i KNT, med flere selvbetjeningshytter. For de som vil ha turer i Trollheimen og TT sine hytter er det mange innfallsporter til fjellheimen både fra Trøndelag og Møre.

 

Furuhaugmarka hytteområde
Furuhaugmarka hytteområde er lett tilgjengelig med bygd vei i området. Det er veirett til tomtene, med enkel adkomst. Vinterbrøytet parkeringsplass 200 meter fra tomtene. Pris pr selveiertomt på 1 da er kr 90.000.

Furuhaugmarka hytteområde har etablert et samarbeid med Rindalshytter AS, slik at veien fra drøm til ferdig hytte skal gå smertefritt. I hyttekatalogen til Rindalshytter AS vil du finne noe for en hver smak levert i bindingsverk, laft eller stavlaft. Du kan velge i ferdig oppført hytte eller byggesett. Dette er et tilbud til deg om du finner det interessant.

 

Kontaktpersoner
Inge Storås
7332 Løkken Verk
Mob 907 20 450
E-post inge.storas@revisjonmidtnorge.no.

Jarle Negård
7072 Heimdal
Mob 952 88 922
E-post negard@carwash.no

Ottar Negård
7072 Heimdal
Mob 936 16 927